Snickers Intense Chock

Alltid moro å snuse litt rundt på Deli de Luca, og på lørdag så denne Snickers Intense Chock i hylla.

Snickersen; Intense Chock på Deli de Luca

Har dere sett den?
Den skiller seg fra den originale varianten ved at sjokoladen er mørk. Tenker automatisk at det da er en noe mer voksen utgave av sjokoladen. Spennende å prøve.

Snickers intense chock limited edition bilde

To biter i pakka passer meg bra.

Snickers intense chock limited edition åpnet

Ingen stor overraskelse meldte seg når jeg satte tennene i denne. Det smakte veldig likt originalen (og dere vet alle hvordan Snickers smaker), men ikke riktig så søtt. Positivt. Synes egentlig ikke jeg kjente så veldig godt at fyllet var dekket av mørk sjokolade, bortsett fra på endebitene. Der var det ganske tydelig. Og siden pakken inneholder to små barer blir det faktisk fire endestykker hvor man kan nyte den mørke sjokoladesmaken litt ekstra. -Med mindre man deler med noen. De er heldigvis ikke mørk sjokolade av den bitre typen så det kjentes på ingen måte sterkt. Og så så mjuk karamellen var. Mmmm 😀

Det eneste jeg ikke jublet over her var innpakningen. Synes den var litt for mørk og dyster, og slangemønster er definitivt ikke noe jeg instinktivt forbinder med digg. Skjønner symbolikken i kombinasjon med navnet og hele Snickerskonseptet, men isolert sett appellerte det ikke noe særlig til meg. Jaja, ingen stor greie siden produktnavnet dekker så mye av overflaten uansett.

Snickers intense chock limited edition delt i to

Oppsummert synes jeg dette var en god sjokolade jeg – og jeg kan gjerne kjøpe den igjen.

Hva med dere? Flere som har smakt? Det er en limited edition, så hurry hurry.

Gjenkjøp: Mulig

3 thoughts on “Snickers Intense Chock”

  1. Ja, fant denne på Joker (!) for et par uker siden – mye bedre enn originalen, fordi den ikke blir så intenst søt. Sjelden jeg kjøper Snickers, men denne kan jeg finne på å kjøpe igjen.

  2. Tja, litt uenig der. Jeg var også veldig nysgjerrig på denne og måtte bare kjøpe en. Den vanlige Snickers er god, men denne var enda bedre, synes jeg. Mørk sjokolade utenpå passet godt. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.