Protein Shape Rich Chocolate Bar fra Nutrilett

På tide med et innlegg om en måltidsbar igjen folkens, og for litt siden smakte jeg Protein Shape Rich Chocolate Bar fra Nutrilett.

Nutrilett proteon shape bar

Barene er ikke nye, men kommer nå i pakker med tre. De inneholder mye proteiner og har bare 124 kalorier og et halvt gram sukker pr bar. Vi vet jo at proteinrik mat bidrar til å vedlikeholde muskelmasse og en god benbygning, og så vidt jeg vet skal det gi en metthetsfølelse som varer en stund også. Fint!

Nutrilett bar

Jeg testet et slikt lite mellommåltid i et sultent øyeblikk på kontoret.

Nutrilett

Det er nesten litt komisk. Jeg har vært rimelig skeptisk til alle type sånne barer i alle år, uavhengig av produsent, og tenkt at dette kun er for folk som er på slanker’n. Noe jeg ikke er. Og så har jeg fått meg den ene positive overraskelsen etter den andre de siste månedene. Og denne var no exeption. Den var faktisk overraskende god. Og lett. Kan ikke påstå at det eksploderte i munnen da jeg tok første bit, de smaker jo ikke så voldsomt mye disse barene, men her synes jeg balansen var fin. Sjokoladen er mørk, men gir verken bittert eller strekt inntrykk. Det smakte sjokoladete uten å virke særlig søtt, og hmm, var det innbilning eller kjente jeg bitte litt salt her og der også? Massen i midten var mjuk og har noen krispy innslag her og der. Kanskje de er svakt saltet? Fint at det knaser litt når man biter over i hvertfall. Det tar litt tid å tygge hver bit, men konsistensen er langt fra så tørr som jeg hadde antatt. Uansett OK å drikke litt vann ved siden av.

Nutrilett shape overbitt

Jeg ble nok litt mindre mett enn jeg hadde forventet og håpet, men synes fortsatt denne fungerte veldig bra som en liten snack. Så bra at jeg må si ja til gjenkjøp faktisk. Tenk det. Noen som er enige med meg?

Gjenkjøp: Ja

4 thoughts on “Protein Shape Rich Chocolate Bar fra Nutrilett”

  1. Veldig enig med deg! Har nesten alltid liggende disse strategisk plassert i kjøkkenskuffe, vesken eller på jobb 😛

  2. Har ikke testet, men nå fikk du jammen meg nysgjerrig 🙂 At du ikke ble »like mett» som de forrige har trolig med størrelsen å gjøre vil jeg tro… De andre er jo på 60g ca.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.