Premium Kokos fra Freia

For oss som liker kokos var vel dette en velkommen nyhet fra Freia?
Jeg hadde hørt så mye positivt før jeg fant den selv, så det var ikke noe option å ikke kjøpe.

Kokos i butikken

Kokos fra Freia

Fikk meg en liten overraskelse da jeg åpnet sølvpapiret. Det var jo ingen ruter her. Er det meningen at man skal spise hele sjøl? I digre jafs? Hadde ikke vært meg i mot, men siden jeg hadde besøk, fant jeg det høfligst å dele den opp i provisoriske ruter og legge alt i ei skål.

Kokos fra Freia åpnet

Denne var skikkelig god. Jeg har alltid likt Bounty og dette er som en mer voksen og sofistikert variant. Kokosmassen inni sjokoladeskallet er mjuk og saftig, men ikke på noe vis rennende. Det har samme fasthet som fyllet i en Bounty, men smaker ikke like søtt. Synes den minnet om den røde Bountyen egentlig, men der er sjokoladedekket tykkere.

Siden sjokoladen er mørk ble inntrykket litt voksent, men den er langt fra sterk eller bitter som mange andre mørke sjokolader kan ha en tendens til å være. Bare veldig god og vel kvalifisert for gjenkjøp. Og så lekkert med den lyseblå fargen utenpå pakken da gitt.

Kokos fra Freiaoppdelt

Blir ikke lenge til jeg kjøper en til!
Flere som synes denne er god?

Gjenkjøp: Ja

 

13 thoughts on “Premium Kokos fra Freia”

 1. Høres bra ut, den skal testes. Men ærlig talt, 45 kroner for 100 grams sjokolade, 300 kroner kiloen. Og her kan ikke bransjen skylde på norske bønder heller, med mindre den globale oppvarmingen har kommet mye lengre enn våre tradisjonelle medier rapporterer om 😀

  1. He-he, tror vel ikke det. -Men sjokoladen var god. Får følge med og hamstre hvis den kommer på tilbud. 🙂

 2. Den både ser, og høres veldig god ut! Har lyst til å smake den i nærmeste fremtid 🙂

  Men det er 2 ting som irriterer med med den:

  1.Prisen!! Det er svindyrt! Er flere typer sjokolader som er dyre (blant annet Lindt) men..freia?? Er de virkelig såå eksklusive? :/
  2.At den ikke er oppdelt i ruter! Hater når sjokolader ikke er det! Samme gjelder forøvrig boble sjokoladene.. Hvor er rutene 😛

  1. Ja, på Boble er det skikkelig irriterende at formen er så sær. Umulig å dele ordentlig. Med denne her gikk det egentlig greit uansett altså. Den er ganske mjuk i konsitensen.

 3. Åh, hørtes digg ut! Må smakes selv om den har blodpris. 🙂 Jeg liker bounty også, men syns kanskje den er litt for søt, så vil nok like denne enda bedre. 🙂 Veldig fin pakke også ja, sommerlig og fin. 🙂 Har du smakt Maarud fried chicken enda? De er supergode!

 4. Åååhhhh den der skal jeg ha! ASAP! Gleder meg vilt! Også lyseblått da… Nei, her høres det ut som at Freia har skapt en sjokolade til ære for meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.