Pizza Sauce fra Santa Maria

Siden jeg var så godt i gang med å skrive om disse tortillapizzaene fra Santa Maria (innlegget rett under her), må jeg også kjapt nevne pizzasausen vi brukte. Pizza Sauce Tomato & Herbs, også den fra Santa Maria. Må jo være gjennomført. 🙂

Pizza sauce fra Santa Maria

På hjemmesiden deres står det at dette er en Pizzasaus med smak av meksikanske urter.
Når jeg leste det tenkte jeg automatisk at den skulle smake som salsa, men det gjorde den absolutt ikke. Heldigvis. Da hadde jo bruken begrenset seg en god del og pizzaopplevelsen blitt noe pussig.

Man trenger ikke legge spesielt mye godvilje til for å kjenne at denne smaker som en helt fin allround pizzasaus, som kan kombineres med fyll fra hvilken nasjon man vil. Den er krydret og har bra med smak, men kjennes ikke sterk. Altså safe og barnevennlig. Liker at den er på en slik praktisk spruteflaske, -som er morsom å sprute med hvis man er barn…. obs obs he-he, og det er lett å porsjonere ut rett mengde uten for mye gris og klin.

Pizza tortilla med saus

Hvis jeg skal være litt kritisk kunne jeg ønsket at fargen var litt klarere rød, men det er egentlig bare en bagatell. Den er litt brunere enn den ser ut på bildet her. Den funket uansett kjempefint på tortillapizzaene vi lagde, og i helgen skal jeg prøve den på ordinær pizzabunn også. Spent på det.

Flere som lar seg begeistre av slik praktisk emballasje? Har dere smakt denne?

Gjenkjøp: Ja

 

6 thoughts on “Pizza Sauce fra Santa Maria”

  1. Ganske god på smak, og veldig praktisk denne, men en ting som trekker ned her som på de fleste produktene hos «Taco-brandsene» er den korte holdbarheten på produktene etter at de er åpnet. På bildet ditt har du nok litt mindre saus på enn hva jeg har hatt her hjemme, men selv om du øker mengden med 50% så er du jo oppe i et ganske høyt antall småpizzaer før du får brukt den opp. Har opplevd å kaste flere halve flasker av denne allerede, for å ikke snakke om hundretalls halve glass med jalapenos, tacosaus og salsasaus… Og det er ikke fordi vi er få, eller spiser slik mat sjelden. Bare ikke ofte nok…

    1. Kjent problemstilling det der ja. Dessverre. Kanskje vi må ønske oss mindre pakninger fra produsentene?

  2. Hei! Har egentlig ikke sett så mye av sjokolademelk eller iskaffe tester på bloggen, så du er kanskje ikke så glad i det.. men tenkte bare jeg skulle si ifra at det har nå kommet en ny styrk med kaffesmak. (Den sjokolademelken)

    1. Godt observert 🙂 Jeg liker virkelig ikke sjokolademelk, så det kommer nok aldri noe test av det.
      Iskaffe går an, men synes vanlig svart er best. Takk for tips! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.