Laban jubileumspose fra Nidar

Det siste året har det dukket diverse varainter fra Labans dyrerike, og jeg har egentlig vært litt smålunken i mottagelsen av dem. Det hindret meg imidlertid ikke fra å ville smake den nye Laban jubileumspose som har kommet fra Nidar. Har dere sett den? 

Jubileumslaban inne

Som dere vet er jeg svak for både limited editions og sesongvarer, og når jeg i tillegg leste at innholdet her var en kombinasjon av skum og gele, kunne jeg ikke akkurat ignorere den. Håpet i mitt stille sinn at innholdet skulle være like godt som i Labans Nissefest. Den kjøpte jeg mye av!

Å det luktet så ferskt og fruktig da jeg åpnet posen. Fantastisk å ånde inn.
Er glad jeg ikke var sulten, ellers hadde jeg vel bare hivd innpå alle med en gang.

Laban Jubileum

Posen inneholder fem ulike smaker i diverse fasonger. En vanlig rød geleseigmann med bringebærsmak, en gul geleseigmann med sitronsmak, en kombinasjonslaban av skum og gele med smak av jordbær og ananas, og to skumlabaner med smak av henholdsvis jordbær og fersken. Sistnevnte synes jeg forresten skilte seg litt ut fra de andre smakene. Den ga posen et litt annerledes preg enn de mer klassiske variantene, og gjorde det hele en smule mer eksotisk.

Laban Jubileum figurer
Artig at noen hadde på seg kroner og bursdagshatter.

Som dere skjønner var disse gode. Ferske i konsistensen og trygge og ganske forutsigbare i smaken. Ikke noe problem å forsyne seg med den ene etter den andre. Jentene mine mente at vi burde bruke sånne neste gang i skulle pynte muffins.

Jeg liker klassiske seigmenn, men skumlaban synes jeg er enda bedre. Husker dere sommeren 2012 da Nidar solgte noe som het Labans grillkokker? Av bare hvitt skum. De var helt fantastiske. Skulle ønske de dukket opp igjen.

Jubileumslaban
Det var så fint vær at jeg måtte knipse litt bilder ute. Mye morsommere med naturlig lys.

Jeg vet ikke hvor lenge denne jubileumsposen skal være i salg, men gjetter at det ikke er for evig og alltid. Må derfor sikre meg noen poser til før den forsvinner. 😀
Flere som har smakt? Og noen som vet hvor lenge den skal være i salg?

Gjenkjøp: Ja

 

13 thoughts on “Laban jubileumspose fra Nidar”

  1. Åååå, de så gode ut. Liker og godt når det er litt skumvarianter innimellom, egentliig liker jeg de med skum best 🙂 Denne må testes, helt klart:) Håper du har hatt en fin feiring 🙂

  2. Synes det er litt rart de kjører Limited Edition på enda flere versjoner (som du skrev; nisseseigmenn, grillkokker, osv) med skumseigmenn eller kombinasjonsseigmenn når de blir så godt tatt i mot. Jeg ville tro markedet hadde respondert godt på et slikt nytt Labanprodukt 🙂 Jaja. Du får hamstre litt, så du er sikker!

    Ha en fin 17 Mai!

    1. Ja egentlig litt merkelig, men kanskje salget ikke hadde vært like bra om de var til salgs hele tiden?

      1. Mulig det, men synes de gir produktene »litt for liten tid på seg». Folk kjøper det de er vant til, men vaner kan jo endres. Det er bare tid det er snakk om… Hehe 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.