Japp All Nuts Limited Edition fra Freia

Støtte på dette stativet med Japp All Nuts Limited Edition fra Freia inne på Meny i dag tidlig.
Lot meg selvfølgelig friste.

Japp all nuts

Som dere ser der dette en Japp med peanøtter og salte karamelliserte mandler, og iiik, det er en limited edition.

Japp all nuts bar

Planen var å spare den til i kveld, men så lå den liksom og småpep og maste på meg hele tiden fra hjørnet av kontorpulten. Jeg klarte jo ikke å la være å stirre på den. Ga etter til slutt, og åpnet pakken.
Som dere ser inneholder den to biter som ser ut som ganske alminnelig Japp.

Japp all nuts 2 stk

Mmm, det duftet svakt, fersk sjokolade. Ingen dum duft når man er litt småsulten. Måtte dele en bit i to så sjefen også fikk smake. 🙂

Og denne innfridde alle forventninger. Tror det er en av de beste sjokolade jeg har smakt. Den var så fersk at tennene bare gled igjennom den mjuke sjokolademarengsen, og karamellen var bløt og glatt på den litt matte måten. Hadde kanskje fryktet at disse nøttene skulle dominere vel mye, men det gjorde de på ingen måte. De var bare et spennende innslag i en positiv Jappopplevelse. Det ser ut som om det er mer nøtter enn det faktisk er på bildet her.

Japp all nuts skåret over

Sjelden jeg blir så begeistret for en sjokoladebar, så her blir det gjenkjøp. Det kan jeg love. Må benytte sjansen nå, siden det er en limited edition. Kanskje jeg må gjøre meg et ærend innom Menybutiken allerede i morgen?

Er det flere som har smakt denne? Og likte den? Og er det noen som vet hvor lenge den skal være i salg? Tipper gjennom sommer’n.

Gjenkjøp: Ja

 

16 thoughts on “Japp All Nuts Limited Edition fra Freia”

 1. Også smakt denne, noe av det bedre på lenge. Kjøpte like godt en hel eske her forleden, så en har litt å gå på før den forsvinner 🙂

 2. Den var god! Litt mindre nøtter enn Snickers gjorde seg bra. Og den blir mindre søt og mer spennende enn vanlig Japp. Mye bedre Snickers med nøtter. 🙂

 3. Solgt! Jeg elsker Japp (og for så vidt Snickers), så denne gleder jeg meg veldig til å prøve. Noen som har sett den andre steder enn på Meny? For det har nemlig ikke vi…. (Ikke Ica eller Rimi lengre heller. Dumme-Coop.)

 4. Hei, tok en bit av denne,japp all nutt og reagerte momentant med uttørking av hals hoste,følelse av kvelning,spyttet ut alt ,men holdt på en stund med rett og slett brekninger,drakk vann en god stund for å rense ut alt, grusomt å oppleve, hva er det i denne sjokoladen,har spist vanlig japp mange ganger,uten denne reaksjonen,???? Noen som har en forklaring,vær i allefall obs….

   1. Hei, har ikke vært det før,er der slike reaksjoner på slikt?men har cøliaki og kanskje derfor,men kommer aldri til å prøve igjen,;) en grusom opplevelse,

    1. Tror det er slik nøtteallergi kjennes ja, men har det ikke selv. Skjønner godt at du ikke vil smake igjen. Dumt, for den er veldig god!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.