Hval marsipan i småposer

Var kjapt innom Meny i dag for å kjøpe laks, og oppdaget denne sjokkselgeren med godbiter fra Hval sjokoladefabrikk.

Hval Marsipan i butikken

Visste ikke at disse småposene hadde kommet, og siden jeg veldig godt vet hvordan Hval marsipan smaker kjøpte jeg en pose. Det er jo fredag. I tillegg fikk jeg instinktivt et ønske om å støtte opp om en liten produsent som Hval. (Regner med at flere enn meg ble oppriktig opprørt over det som kom fram i Brennpunkt på NRK 17. mars i år? Og for dere som ikke har sett programmet anbefaler jeg at dere setter av en time og tar en titt her.)

Hval Marsipan i pose

Siden det var bilde av hvaler med både helt og halvt sjokoladetrekk utenpå posen trodde jeg den inneholdt begge deler. Det gjorden den dessverre ikke. Har var det bare totalovertrukne biter. Egentlig bitte litt nedtur siden jeg synes de med halvt trekk er de aller beste, men det var like fullt veldig godt. Og så så ferskt!

Hval Marsipan åpnet

Likte at de kom i en slik liten pose, og selv om ikke 150 gram virker som så voldsomt mye er de såpass mektige at det holder fint til to ved siden av kaffekoppene. Nam.

Hval Marsipan

Vet at det blir gjenkjøp av disse. Håper butikken tar inn posen med skumhvaler også etterhvert. Visste ikke at Hval hadde nettbutikk faktisk, eller skumhvaler, oppdaget det nå når jeg satt og skrev dette innlegget. Her er den. Må nok bestille meg litt hvis jeg ikke finner det jeg vil ha i butikk i nærmeste fremtid. Så at det var gratis frakt også hvis man bestilte fire produkter. Nice. 🙂

Hval Marsipan på bordet

Flere som liker Hval marsipan? Har dere sett disse posene?

Gjenkjøp: Ja

 

10 thoughts on “Hval marsipan i småposer”

  1. Har du prøvd gullhvalene? Litt sånn goldfish-snack-aktig, bare formet som hvaler og med sjokoladetrekk. De er helt fantastiske!!

    1. Ja har smakt dem, men de er jeg ikke så begeistret for faktisk. De blir litt for tørre for meg. 🙂

  2. Kjempebra at du skriver om hval!!! Jeg heier på deg 🙂 I tillegg smaker sjokoladen deres helt nydelig, så det er ingen grunn til å la vær å skrive om dem 🙂

  3. Synes de har en litt overdreven «feit smak» og en litt seig konsistens, så er ikke så stor fan. Melkesjokoladen er derimot god. Men kiloprisen er jo ikke akkurat så rimelig, nærmere 300 kr/kg på Meny, og det er jo konfektpris. Men de tar vel ut effekten nå når «alle skal ha» og «alle skal få» 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.