Gjende eventyrkjeks fra Sætre

De nye Gjende eventyrkjeks må da være en fulltreffer fra Sætre?

Gjende eventyrkjeks pakke

Gjende eventyrkjeks posen

Vi testet i går, da fire små frøker skulle leke piknik i hagen her. Alle uttrykte tydelig begeistring, og alle kjeksene jeg hadde sendt med i matboksen forsvant.
Jeg måtte også snike meg til en smak, og ble positiv overrasket.

Gjende eventyrkjeks figurer

De smaker som Gjendekjeks, men konsistensen kjennes litt grovere. Er usikker på om det skyldes at de inneholder 51% fullkorn, eller bare at de er litt tjukkere enn originale Gjendekjeks. Morsomt at de er utformet som Trollgutten, Trolljenta, Bamsefar, Billy Bukk og Reven Rask også. Boksen hadde artige beskrivelser av hver figur på baksiden. Vil i det hele tatt gi pluss for veldig koselig design på esken

Gjende eventyrfigurer bakside

Kjeksene inneholder sukker, men heldigvis ikke palmeolje. Er helt sikker på at vi kommer til å kjøpe disse mange ganger igjen. Jeg kjøpte faktisk den siste de hadde på nærmeste Rimi her, så jeg gjetter at denne boksen blir populær og varer en stund i hyllene. Kanskje de danker ut Tom & Jerry?

Er det flere som har smakt?

Gjenkjøp: Ja

.

3 thoughts on “Gjende eventyrkjeks fra Sætre”

  1. Hei!
    Har du sett den på flere butikker enn den Rimi-butikken? Har vært innom både Meny og Kiwi, men ikke funnet ennå :-/

  2. Gode kjeks som ungene digger, men jeg skjønner imidlertid ikke hvorfor Sætre absolutt skal bruke kjeks til å sementere kjønnsroller! Den «rufsete» Trollgutten er «gjerne i toppen av et tre», mens den «blide» Trolljenta «gjerne pynter seg med sløyfer og kjoler»… Med andre ord, også hos trollene skal gutter leke røft og være voldsomme, mens jenter skal være søte og pynte seg selv og annet… Tror Sætre virkelig at de selger mer på å skille sånn mellom gutter og jenter?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.