Fylte Muffins med vaniljekrem fra Møllerens

Det ble litt baking på oss i helgen, og vi fant ut at vi ville teste den nye ferdigmiksen fra Møllerens: Fylte Muffins med vaniljekrem. Spennende med en liten vri.

Fylte muffins

Pakken inneholder pulver for mufinsrøre og viljekrem, samt en liten stabel med muffinsformer. Bare å sette i gang.

Fylte muffins innhold
Som med så mange andre bakemikser gikk dette utrolig kjapt og greit. Passer med andre ord bra for de utålmodige. Først skal man lage vaniljekremen og så kakerøern. Begge deler krever minimalt med tilsetninger, bare kaldt vann og olje/flytende margarin.

Fylte muffins baking

Først fordeler man litt røre i formen, så legger man på en dæsj vaniljekrem og så mer røre.
Her er vi i gang med å fordele vaniljekremen, og det var ikke så lett å få den på plass på midten, men det viste seg å ikke være så farlig. Det ordnet seg fint under stekingen.

Fylte muffins halvfulle former

Fylte muffins ferdige

Disse smakte veldig typisk lyse ferdigmuffins. Slik som de aller fleste barn elsker, men som vi voksne bare synes er helt greie. Dere kan helt sikkert tenke dere smaken. Trygg og kjent. Konsistensen var heldigvis også ok, jeg frykter alltid et litt industriaktig svampeinnslag når jeg baker med ferdigmikser. Disse hadde helt fin muffinskonsistens. Vaniljekremen er ganske fast og kjennes ikke så veldig annerledes enn resten av muffinsen. Den smaker ganske lite. Allikevel merkes det at der er noe der, noe som skiller seg ut på en søt og litt glatt måte. Jeg var litt skeptisk til om mine to små medsmakere ville vegre seg litt for å teste siden de inneholdt dette fremmedelementet med vaniljesmak, men det var ikke noe problem. Muffinsene ble svært godt mottatt.

Fylte muffins ferdig

Ser ikke bort fra at det blir gjenkjøp av disse selv om det ikke er de aller beste muffinsene jeg har smakt. Når man ikke engang trenger å ha egg i hus for bake, er boksen en sikker vinner å ha i skuffen til overraskende gjester. Eller bare til oss selv en regnværsdag. Og for dere som ikke er så glade i vaniljekrem går det helt fint å lagde muffinsene uten også. Vi gjorde det på de tre siste og de ble også mjuke og gode selv om de var uten fyll i midten. Veldig bra – må si dette var en litt artig nyhet.

Er det flere som har testet?

Gjenkjøp: Ja, mulig

 

2 thoughts on “Fylte Muffins med vaniljekrem fra Møllerens”

  1. Testet denne og syntes den var helt forferdelig! Muffinsene var aaaaltfor søte! Smakte bare sukker med syntetisk vanilje i midten. Nei, holder meg til Toro lyse muffins, mye bedre miks!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.