Fried Chicken fra Maarud

Jeg er skikkelig blodfan av Grand Prix, så på lørdag satt vi selvfølgelig klare foran TV’n med rikelige mengder av snacks og dipp.
Og for første gang smakte vi på den nye posen fra Maarud som heter Fried Chicken. Har dere sett den?

Fried chicken fra Maarud

Da jeg så pakningen i butikkhylla tenkte jeg umiddelbart at dette var en new and improved Chicken pomm’s – uten pommsen. -Og det er vel til dels rett. Posen var forresten skikkelig kul. Den minnet om den der gamle Chicken pommsposen som var lilla. Eller husker jeg helt feil? Den som kom før den som var lyseblå?

Fried chicken fra Maarud åpnet

Som dere ser er dette formpressede kyllingklubber mistenkleig like de som var i Chicken pommsposen. Men jeg mener de er bittelitt lysere i fargen? Kan det stemme? Uansett er det krydret med grilkrydder og saltinnholdet skal være redusert i fht hva det var i Chicken Pommsen. Veldig bra. (Næringsinnhold her)

Det luktet svakt tomataktig da jeg åpnet posen, kombinert med en forventet duft av gatekjøkken.
Og de smaker akkurat slik man tror de gjør. Altså ganske forutsigbart – og ganske godt.
Jeg ble faktisk litt positivt overrasket her siden jeg ikke hadde så voldsomme forventninger i forkant. Jeg var nemlig aldri noen stor Chicken Pommsfan, mener dog å huske at jeg likte pommsene best.

Sånn i bakhodet har jeg videre alltid tenkt at dette ikke er en optimal snackvariant for meg. Ikke noe galt altså, men jeg foretrekker potetflak fremfor disse formpressede variantene. Allikevel var det forbausende godt med dipp på, og innholdet i den skåla forsvant først! (Men som dere vet synes jeg nesten alt blir godt med Oniondip.)

Fried chicken fra Maarud i skål

Skal ikke utelukke gjenkjøp av disse her, for de er jo gode – men det er det så mye annet som også er digg! Og siden det finnes så mye annet godt å velge fra snackshylla er ikke gjenkjøp selvsagt. Men vi får se. Øhh, kan jo i farten bekjenne at vi klarte å spise opp to skåler med dipp i løpet av kvelden også. Som dere kanskje skjønner har jeg påtatt meg oppgaven å sørge for at Oniondippen bli værende i butikkene for evig og alltid, og kjøpte likegodt inn 7 poser på Mega på Bekkestua på lørdag. Sånn for å make a statement. 🙂

Hva synes dere om disse da? Har dere smakt?

Gjenkjøp: Kanskje

 

2 thoughts on “Fried Chicken fra Maarud”

  1. Skal kjøpe inn 10 poser av den oniondippen til helgen for å ha liggende. Kommer til å grine hvis den forsvinner igjen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.