Exxtra Røffe Rifler Max Grill fra Maarud

Åååå, denne posen har jeg gledet meg til å teste. Rettere sagt innholdet.
Snakker selvfølgelig om Exxtra Røffe Rifler Max Grill fra Maarud.

Røffe rifler max grill

Skulle ønske posen var litt større… Og at fargen var litt freshere…

Røffe rifler max grill fra Maarud

Når jeg leste Maarud og grillsmak i kombinasjon fikk jeg umiddelbart bange anelser. Eller la oss heller kalle det forhåpninger.

Røffe rifler max grill åpnet

Mitt absolutte favorittpotetgull of all time, i hvertfall de siste fem år, er nemlig udiskutabelt Grillchipsen fra Maarud man fikk kjøpt på Rema i 2010 (innlegg her). Og jeg håper alltid å få oppleve smaken igjen. Og dere, disse riflene smakte da mistenkelig likt. Hvilken lykke! Det smaker en slags kombinasjon av grillkrydder og løk, men heldigvis uten det den der søte ettersmaken som noen løkchips har. Perfekt!

Røffe rifler max grill i skål

Liker utformingen på flakene. De er tykke med ganske grove, djupe spor og dermed perfekte for dipping. Følelsen når man tar på flakene er imidlertid litt tørr, fint at man ikke kjenner noe fettlag og får glinsende fingre når man spiser.

Som dere sikkert har gjettet spiste vi det med min ultimate yndlingsdipp; Onion. Jepp den er endelig tilbake, innlegg kan leses her. Smakene på dippen og flakene passet ypperlig sammen. Som når man hører noen synge tostemt i perfekt harmoni.

Røffe rifler max grill med dipp på

Og til dere som rynker brynene litt kritisk av at jeg skryter så hemningsløst her, kan jeg igjen forsikre om at jeg ikke får penger av Maarud for å skrive dette her. Må bare dele min begeistring og vil at flere skal smake og bli frelst så ikke produktene forsvinner fra hyllene. Får nesten lyst til å hamstre inn et lager av både dipp og rifler sånn just in case. Men foreløpig er vel ikke det nødvendig. 🙂

Flere som likte disse Exxtra Røffe Riflene?

Gjenkjøp: Mange, mange

 

8 thoughts on “Exxtra Røffe Rifler Max Grill fra Maarud”

 1. Åh, nam! Må smakes! 🙂 Lette etter den i helga, men fant ikke. Sukk. Derimot fant jeg onion-dippen og den var gooood! Tror faktisk ikke jeg har smakt den før. Alltid kjøpt holiday av gammel vane. Håper den blir værende i butikkene, for den var skikkelig god. Vil tro den passer godt til grillmat også. 🙂

 2. Vi vet at du alltid skriver dine ærlige meninger om produktene du tester (positive som negative), så troverdigheten din skal du aldri være bekymret for!! 🙂

  Selv er jeg ingen ihuga chips fan (les: sjokomonster :D), men blir alltid glad over å lese om din entusiasme over å finne produkter du liker, hihi *thumbs up*

  Ha en fin dag!

 3. Hei

  Hvor fant du den onion-dippen ? har lett i alle nær butikkene mine og på ultra på sandvika og ingen av stedene hadde den:( :(. Jeg har savnet den så fært så VELDIG ivrig på å finne den igjen:). Liker denne bloggen veldig godt siden jeg også er veldig glad i nyheter og produkter som kan testes:).

  1. Jeg kjøpte på Coop på Slependen. Hvis butikkene du er i ikke har, be dem ta det inn! Veldig mange, særlig Ultra og Meny pleier å være veldig lydhøre for ønsker. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.