Cookieglede sjokoladefyll fra Freia

Mer kjeks. Siden jeg delte bilde av denne pakka med Cookieglede sjokoladefyll fra Freia på Insta for ganske lenge siden, må jeg jo skrive hva vi syntes om den også

Cookieglede fra Freia

Dette er altså lyse cookies med sjokoladebiter (Smelt fra Freia) på toppen, og midt inne i cookien er det også et lag med lys sjokolade. Gode prospects der altså.

Det som møtte meg da jeg åpnet pakka var litt udelikat. Mye smuler og litt knuste kjeks. Mystisk. Jeg hadde ikke hersa med pakka, den hadde ligget i ro på kjøkkenet siden den ble kjøpt inn. Jaja, knust kjeks går også ned, og noen var fortsatt hele.

Cookieglede synet i pakka

Etter tips på emballasjen prøvde vi å bråvare en i ovnen så sjokolade skulle bli litt flytende.

Selv om dette virkelig var kjeks med potensiale ble jeg ikke spesielt imponert. Synes de smakte alt for mye smør! Hadde forventet klassiske, gode lyse kjeks, kanskje med vaniljepreg, men den der buttersmaken fylte hele munnen på en lite flatterende måte. Allikevel fikk jeg lyst på en bit til og en bit til. Pussig mekanisme. Sjokoladen inni og bitene på toppen var selvfølgelig fersk og førsteklasses, men totalen ble for pregløs og tam. Konsistensen var dessuten alt for sprø. Det nesten sprutet smuler da jeg bet over, og jeg tenkte med en gang at jeg måtte finne fram støvsugeren når vi hadde spist ferdig.
Jentene mine mente for øvrig at de var «supergode -megagode», og de hadde sikkert spist opp alle i pakka om de hadde fått lov. Kjeks på en hverdag er stas.

Cookieglede delt

Må gi pluss for at det var mange sjokoladebiter oppå hver enhet. Han på fabrikken som har hatt oppgaven med å strø på disse Smelt-bitene har ikke vært gjerrig. Bra. Synes også emballasjen var innbydende. Minus må gis for at det bare var sju kjeks i pakka. Det burde da vært åtte. Mye lettere å dele rettferdig på flere.

Tror ikke vi kjøper mer Cookieglede fra Freia. Hva med dere?

Gjenkjøp: Nei

 

17 thoughts on “Cookieglede sjokoladefyll fra Freia”

  1. Synes den smøraktige smaken var en positiv overraskelse. Litt søte, men vanskelig å spise bare en, ja. Kjøpte forresten den vaskerulldispenseren i dag, nå står den fin og klar og venter på kjøkkensøl.

  2. Hei. Så den vaskerull-dispenseren i hvit på Coop Mega Moss i dag, kjøpte ikke da jeg synes den var litt dyr, kr 159; tror jeg. Du får sjekke Mega i nærheten av deg 🙂

  3. Snickers har en ny limited edition-utgave nå med mørk sjokolade, du har sikkert hørt om den, men den burde du prøve, jeg synes den var kjempegod, og jeg liker ikke mørk sjokolade til vanlig! 🙂

      1. Det er en nesten identisk pakke men det står utenpå at det er myk kjerne. Legger ut innlegg om noen dager. 🙂

  4. Jeg har prøvd begge variantene og likte denne definitivt best. Mulig jeg ble påvirket av at jeg var på en fjellgård i Jotunheimen og akkurat hadde klatret 380 høydemeter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.