Bønnesalat fra Rema 1000

Siden jeg ble så begeistret for Middelhavssalaten til Delikat i fjor (her), måtte jeg selvsagt forsøke denne nye bønnesalaten fra Rema 1000 nå i år. Rimelig likt spør du meg. Tenkte faktisk plagiat da jeg så den, men sånt skjer jo hele tiden.

Bønnesalat fra Rema

Bønnesalat fra Rema uten papp

I tillegg til massevis av ulike bønner inneholder salaten grillet paprika, løk, purre og kikerter. Og det smakte skikkelig godt. Supert tilbehør!

Bønnesalat fra Rema i skål

Det jeg syntes skilte den fra Delikat sin, sånn bortsett fra at innholdet ikke er helt identisk, var faktisk laken alt lå i. Denne var litt seigere og mer oljete på en måte, uten at det egentlig gjorde noe særlig. Hvis jeg skal gi minus for noe må det være at det ikke var ordentlig lokk på boksen. Det var bare en plastikk man skulle rive av. Ikke noe man kunne sette på igjen. Jeg måtte tømme restene over i en tupper ware-boks og sette den i kjøleskapet da jeg var ferdig, men helt greit det altså. Bare bitte litt mer jobb.

Bønnesalat fra Rema på tallerken

Det kan godt hende det blir gjenkjøp av denne i løpet av våren og sommeren. Antagelig mer enn en gang Kanskje jeg skal alterner litt mellom Delikat og Rema, avhengig av setting og måltid jeg skal ha den til?

Flere som har smakt? Hva synes dere?

Gjenkjøp: Ja

 

6 thoughts on “Bønnesalat fra Rema 1000”

  1. Kjøpte denne i sist uke, kjempegod etter mine smaksløker. Blir garantert gjenkjøp her i gården.

  2. Virker spennende!

    Jeg vil forresten tipse deg at det har kommet ut en (ny?) ferdigblandet salat fra BAMA med spekeskinke. Kjøpte en idag, gleder meg til å prøve den.

  3. Da har jeg også smakt salaten med spekeskinke. Syntes ikke den smakte så godt, siden jeg ikke klarte å spise den opp 🙁

  4. Denne var veldig god! Og som jeg spådde for kort tid siedn – det kom til å komme billigere utgaver Bruker jo dette som hovedtilbehør, og da trenger man en halv pakke. Da er 15 kroner porsjonen en god del billigere enn vel 20 kroner porsjonen. Kommer til å bli brukt til hverdagsgrill og anna.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.