Snickers & Hazelnut

Nå er det endelig fredag igjen folkens, og da må det være lov med en liten sjokoladepost, sant?
Regner med at flere har sett denne Snickersen med hasselnøtter som kom i vinter?
Jeg har smakt den, og må bare si et dette var et lite stykke salig sjokoladelykke. 😛

Snickers & Hazelnut

Det er ikke så ofte det kommer nyheter fra slike giganter, så når det kommer limited editions som denne her, er det om mulig enda mer stas enn når det kommer fra mindre brands.

Fint at der to barer i pakken. -Høh, så kan de som ikke er så grådige spare en eller dele med noen.

Snickers & Hazelnut åpnet

Denne var altså veldig god. Dere vet hvordan original Snickers smaker, og å erstatte peanøttene med hasselnøtter var en vellykket vri. Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i nøtter heller, derfor traff denne kombinasjonen så bra. Og så var den så fersk! Karamellen var mjuk og satig og den der hvite nougaten (eller heter det noe annet?) var så bløt. Nøttesmaken dominerte ikke, jeg synes hasselnøttene avgir mindre smak enn det peanøtter gjør i originalen. Allikevel bidrar nøttene fint inn i totalen, og har selvfølgelig betydning for konsistensen.
Søt og god helhet, slik en ordentlig utskeielse skal ha.

Snickers & Hazelnut close

Det er ikke så ofte jeg kjøper slike egosjokolader som jeg kaller dem, som bare er ment til meg. Men denne seiler opp som et reelt alternativ til neste gang jeg skal unne meg en liten treat. Må benytte sjansen så lenge den er å få tak i.

Flere som har smakt? Hva synes dere?

Gjenkjøp: Ja

 

12 thoughts on “Snickers & Hazelnut”

  1. Ja denne er farlig god altså 😀 Synes den er bedre enn originalen! 🙂
    Er en kraftanstrengelse i viljestyrke å stå i kø fremfor kassa med hylla av Snickers rett ved siden, og bli fristet hver eneste gang!

  2. Testet denne, etter tips her. De hadde jo en hel egen monter på Matkroken, Lille Grensen.Den var god, men litt pussig så har man forventning om at Snickers skal smake Snickers (altså av peanøtter), så hasselnøttene smakte peanøtter 😀 Ellers synes jeg den var lovlig søt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.