Onion dipmix fra Maarud er tilbake ♥

Endelig! Favoritten over alle favoritter er tilbake: Onion dipmix fra Maarud! Jippiiiiii!

Onion dip pose

Fikk meg en veldig gledelig overraskelse på fredag da jeg hørte at den skulle komme tilbake. Og jeg ble om mulig enda gladere da jeg fant den på Coop allerede på lørdag.

Onion dip på butikken

Jeg regner med at det er flere enn meg som husker denne?
Den har vært en favoritt hos meg så lenge jeg har visst hva dip er, og jeg nevnte den flittig da jeg startet opp bloggen her for snart 5 år siden (blant annet her og her). Det var derfor en skikkelig nedtur da den forsvant – og tilsvarende opptur nå når den kom tilbake.

Onion dip åpnet

Onion dip in the making

Onion dip i skål

Og nå håper jeg virkelig den har kommet for å bli. Det som nemlig er så genialt med denne dippen, er at den passer til absolutt alt! Selvfølgelig som tilbehør til potetgull, og den er også veldig god å dippe rå gulrotstaver og blomkålbuketter i. Den er super til grissini og piccoli, og andre type bread sticks, og den passer kjempefint til kyllingvinger og grillmat. Skjønner dere? Mer allsidig dipp skal man lete lenge etter.

Onion dip på flak

Onion dip til middag

Kan også ta med at nesten hver eneste gang jeg lagde denne til gjester som ikke hadde smakt den før, fikk jeg spørsmål om hva det var for en god dipp. Så nå er det bare å håpe at enda flere blir oppmerksomme på denne herligheten, og bidrar til at den får fast hylleplass i alle butikker i lang, lang tid framover.

Heldigvis har de brukt den originale oppskriften også. Jeg fryktet et øyeblikk at den skulle smake som Oniondipen til Estrella, siden pakken har fått samme gulfarge som den. Men altså ingen grunn til bekymring, smaken er fortsatt den gamle gode.

Og sånn for ordens skyld så legger jeg ved et bilde av kassalappen min fra lørdag. Jeg skriver altså ikke dette på noe oppdrag for Maarud, og jeg tjener ikke ei krone på å skryte dippen deres opp i skyene. Det er bare kort og godt min ultimate favoritt. 😀

Kassalapp

Er det flere som deler min begeistring?

Gjenkjøp: Jaaaaaaaaaaa

 

18 thoughts on “Onion dipmix fra Maarud er tilbake ♥”

 1. Håper jeg finner den her fort og gale! Denne skal testes ilag med Skjergårdschips. (Ble ikke vilt begeistret for Holiday chipsen fra Maarud, men dem skal ha for konseptet. Blir nok endel som liker den. Flere snacks nyheter på vei forresten 🙂 )

  1. Den er bare fantastisk, får håpe du finner den kjapt! 🙂
   Ja, gleder meg til resten av snacksnyhetene.

 2. Jeg tror jeg har ringt ned og mailet ned Maarud siden den forsvant, jeg kjøpte et mega lager da de forsvant og hadde en pose igjen, bedre selv om de gikk ut i 2011. Men har ikke smakt den enda, men smaker den likt? håper det for den ligner nå på esterella sin, å den er ikke lik i smaken. Avhengig av verdens beste dip så ble glad da jeg fant den.

  De som ikke har smakt den kan angre, de som ikke liker den vil bare ikke like den. Skulle de ha fjernet en og byttet ut kunne det vært tortillia. De påstår at holliday selger mest, men det er feil gjorde en test og det er den som alltid butikken taper mest på. løk dip solgte mest og har vært en klassiker siden jeg smakte den på 80 tallet. Verdens beste rømmedressing, pleier og si den som ikke liker den har ikke et problem, men bare må ha noe å hate. 😛 Men litt skummelt at den kom nettopp nå, ettersom jeg har klart dra av meg 20 kg 😛 men får lage chipsen selv i micro så hjelper det jo litt, bare og presse på Maarud slik at den aldri forsvinner igjen! 🙂

  1. Den smaker heldigvis akkurat som før. Ettersmaken er også den samme. La oss virkelig håpe den selger nok til at den ikke forsvinner! 🙂

 3. Har fått tak i den 🙂 Men hva er best å bruke? Rømme eller yoghurt naturell? Eller finnes det noe annet å bruke? Er ingen erfaren dipper… 🙂

 4. Åh, denne er god! Rart jeg ikke oppdaget den før den forsvant, men måtte kjøpe i helga og den var supergod. Jeg blander dippulveret med mager kesam jeg. Veldig godt og få kalorier. Er jo nok av kalorier i pottiset liksom, hehe. Dessuten tåler jeg ikke rømme. Har prøvd yoghurt naturell også, men syns mager kesam er bedre.

  1. Har ikke prøvd å blande med kesam, men yoghurt naturell synes jeg ikke funka. Skal prøve med kesam – takk for tipset!

   1. Bare hyggelig. 🙂 Ja, prøv! 🙂 veldig godt. Yoghurt naturell har jeg egentlig ikke prøvd siden kesam kom på markedet, hadde jo ikke noe valg da.

 5. Hei – tips: «Skrotbutikken» Noe for enhver på Grønland Torg (vis-a-vis Grønnsaksbutikken, den store) har restlager av disse. Gått ut på dato, best før 29.09.16. Men billig: 10 kroner for 3 stykk og det var vel 30 kroner for en eske. Hadde en del igjen. Har ikke testet før, for har ikke sett i butikk, men kjøpte 3 til 10 kr.. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.