Mindre Nugattibokser

Har dere sett så søte og små Nugattiboksene har blitt? Nå inneholder de faktisk 310 gram.

Nugatti i butikken

Vi smakte på denne Melkesjokoladevarianten i påsken.

Nugatti melk liten

Hos oss går det ikke mye sjokoladepålegg. Det kjøpes kun inn til litt spesielle anledninger – som påsken, og når boksen er tom blir det lenge til neste gang det handles inn igjen. Men innimellom er det jo godt da, og dette er min absolutte Nugattifavoritt. Jeg er ikke glad i nougat, og dermed passer denne rene, snille melkesjokoladesmaken meg helt ypperlig. Synes den er mye bedre enn original Nugatti. Jeg har skrevet om smaken før (her), og det er ikke annet enn emballasjen som er ny nå, men  jeg tenkte den fortjente en egen liten post. Og så må jeg jo bare gjenta da; hurra for fravær av nøttesmak og fravær av palmeolje. Synes forresten den gulaktige fargen passet veldig fint til melkesjokoladesmaken, bedre enn den forrige som var brun. Nå kan man jo ikke assosiere feil.

Nugatti melkesjoko

Mengden holder i massevis for oss. Og ikke minst må det jo være bra for de som liker flere varianter; man kan kjøpe mindre bokser og variere litt oftere. Jepp, dette var en velkommen oppgradering.

Nugatti melk på skive

Flere som synes det er smart med mindre bokser? Det gjør jo ikke noe å redusere inntaket av alt det der søte pålegget litt heller… 😛

Gjenkjøp: Ja

 

5 thoughts on “Mindre Nugattibokser”

  1. De var søte da 🙂 Vi gikk på en Nutella-smell i sommer, og kom hjem med altfor mye Nutella…nå nærmer det seg slutten, og jeg tror Guttene er ganske fornøyd med sjokoladepålegg for en stund 🙂

  2. Jeg velger gjerne mindre bokser når jeg kjøper usunn mat, selv om det ikke er like økonomisk. Føler jeg kan lure hjernen litt til å tro den har spist mer og dermed er like tilfredstilt av en liten porsjon som en stor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.