Kick Raspberry fra Malaco

Ok, fargen er lekker. Så rosa da gitt.
Og her var det virkelig emballasjone som fikk meg til å kjøpe. Jeg liker nemlig ikke Kick noe særlig, men jeg liker rosa.

Kick Raspberry1

Dette blir et kort innlegg, for denne synes jeg ikke var så god. Konsistensen var nesten mjuk som smør, altså ordentlig ferskt og fin. Stort pluss. Men selv om den het Raspberry smakte det i overkant mye lakris for meg. Og lakris er ikke det beste jeg vet. I hvertfall ikke den sorten der. Jeg satt igjen med en del ettersmak av bringebær, men i øyeblikket jeg spiste kjente jeg absolutt mest lakris. Skulles å ønske det var mye mer bringebærsmak. Tenk om hele hadde vært rosa da. At den var helt uten lakris. Åååå, det hadde vært godt!

Kick Raspberry åpnet1

Skuffende lite rosa inni der altså.

Kick Raspberry delt1

Blir ikke noe gjenkjøp fra meg, men det er sikker mange Kick-spisere der ute som kommer til å falle for denne. Eller er den for søt? Let me know!

Gjenkjøp: Nei

12 thoughts on “Kick Raspberry fra Malaco”

  1. Eeeelsker lakris, og veldig glad i sitron kick.
    Prøvd denne og den er helt ok (enig i at det burde vært litt mer bringebærsmak) men det blir ikke gjenkjøp på meg. Sitron er myyye bedre, og jeg må velge kaloriene

  2. Testet denne i dag 😉 Helt enig med deg! Jeg synes den smakte altfor likt den røde kick’en som er 100% lakris, og innslaget med bringebær her var veldig lite og noe for sukkersøtt. Liker bedre en syrligere variant – sånn som den med sitron 🙂 Og om jeg skal ha en ren lakris går jeg nok for den saltere typen av lyseblå kick med havsalt, eller bare noen munnfuller lacerol- og dentpastiller…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.