FUN Light Mango Lime

Da har vi smakt på årets smak fra FUN Light, nemlig Mango Lime. Dere har sikkert sett flasken i butikkene, den har vært i salg i to måneders tid.

Fin light

Jeg skrev jo om FUN Light Sitrusfest i mars (her), og siden vi nettopp har blitt ferdige med den flasken blir det naturlig å sammenligne de to smakene litt.

Denne her med mango og lime lukter sterkere enn Sitrusfest når man tar av korken. Inntrykket er både fyldigere og noe “tyngre”. Når man blander seg et glass smaker det selvfølgelig verken tungt eller sterkt, men jeg er tilbøyelig til å kalle den litt fyldig. I hvertfall fyldigere enn Sitrusfest.

Fun light

Den er videre både frisk og leskende, og kanskje noe mer eksotisk i smaken enn den med smak av sitrus. Man kjenner absolutt mest mangosmak, men limeinnslaget gjør at man kanskje kan kalle det en litt avansert gul saft.

Saftelskeren i familien mente det smakte ekte saft, og var veldig fornøyd med et leskende glass i varmen.

Fun light ml

Vi skal nok ikke ha noe problem med å fullføre flasken før det blir ordentlig sommer. Blir nok sikkert ei flaske til eller to på oss også etter hvert. Hører forresten rykter om at det skal komme enda en FUN light nå 1. mai. Spennende. – Håper den har like fresh etikett som varianten med smak av vannmelon som kom i 2013. Liker når det shimrer litt. 🙂

Noen andre som har testet denne her?

Gjenkjøp: Ja

 

7 thoughts on “FUN Light Mango Lime”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.