Tikka masala ferdigrett fra Saritas

Det er sikker flere enn meg som har sett at ferdigrettene fra Saritas har fått ny innpakning? Det har altså ikke kommet nye retter så vidt jeg vet, men de gamle er realansert med ny oppskrift i tillegg til nye bokser. Jeg har faktisk ikke smakt de gamle variantene, men her for en drøy uke siden forsøkte jeg deres “nye” Tikka masala med kylling.

Saritas ferdigrett boks

En boks med ris og en med kylling i saus. En søt liten pose med ekstra krydder følger også med. Så snilt.

Saritas mat

Boksene varmes i mikro’n i fem og et halvt minutt, og så må de hvile litt før man kan spise. Alternativt kan maten varmes i kjele. Det luktet forresten skikkelig tikka masala mens oppvarmingen pågikk. Og da mener jeg ikke tikka masala som at det luktet ille, på en skjellsordaktig måte, men at man virkelig kjente lukten fra matretten.

Saritas ferdigrett

Det luktet faktisk mye mer enn det smakte. Dette er ikke sterk mat, men overraskende snill tikka masala med kylling. Den var absolutt etanes for pinglete ganer som min. Kyllingen var litt glatt. Jeg fikk et snev av puddingfølelse. Bitene hadde ikke helt samme kvalitet som f.eks kyllingen i ferdigrettene fra Toro faktisk, men det er mulig det var helt tilfeldig med akkurat denne boksen. Blandingsforholdet var også litt skjevt. Rismengden var stor ja. Og selv om risen var god – og veldig gul som jentene mine stadig påpekte, så ble det litt vel mye i forhold til mengden kjøtt og saus.

Siden jeg smakte denne litt på sparket, hadde jeg ikke nanbrød eller mangochutney i hus. Tror nok retten ville kjennes mer komplett hvis man sper på med det. Selv om det smakte helt okay, blir det trolig ikke gjenkjøp herfra dessverre. Veldig gøy å ha prøvd, men om vi skal ha Saritas tikka masala kjøper jeg mest sannsynlig glasset og fikser resten selv.

Noen av dere som bruker disse ferdigrettene?

Gjenkjøp: Tror ikke det

 

4 thoughts on “Tikka masala ferdigrett fra Saritas”

  1. Har ikke testet – men så fersk & ferdig hadde kommet med en indisk -kyllingvariant nå! De er ikke så veldig flinke på å annonsere nyheter da, finner ikke engang sortementet deres på nett..

  2. Får kjøpe en til pappa, som jeg alltid gjør når det er kjøttpizza eller annet å teste. Har dog nettopp gjort en urovekkende oppdagelse: Taco med rømme! Gudene hjelpe, jeg kommer meg jo aldri ut av tacofella nå. Jeg trodde disse rømmegreiene var noe stort tull, og nektet å prøve. Inntil nylig. Å herregud så godt, jeg kommer til å bli feit!

  3. Huff!
    Tikka Masala ferdigrett fra Saritas var trasige greier. Har spist Tikka masala på Indisk restaurant og dette var ikke i nærheten engang. Første og siste gang for meg. Anbefales ikke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.