Pastasaus Klassisk fra Toro

Tidligere i uka smakte vi denne nye Pastasaus Klassisk fra Toro. Alltid greit med enkle nyheter man kan variere middagene litt med.
Dette er i følge produsenten en helt ny og smaksrik pastasaus, med 100 % naturlig ingredienser og mye tomatsmak. Tenkte derfor vi måtte gi den en sjanse. Og heldigvis ingen palmeolje – tommel opp.

Pastasaus fra Toro

Som alle andre Toroposer var den superenkel og rask å lage, og det er gode forslag til variasjoner på baksiden.

Pastasaus fra Toro bakside

Man må bare brune kjøttdeig, strø over pulveret fra posen, tilsette vann, og la det koke litt. Fikk nesten litt lasagne-feeling der jeg holdt på.

Må ta med at sausen ble ganske tynn. Man skal til sette 4 dl vann, og selv om jeg lot den putre lengre enn det sto på pakken ble den litt for rennende. Tenker litt mindre vann hadde holdt greit.

Pastasaus fra Toro pulver i panna

Pastasaus fra Toro med vann

Helt ærlig synes jeg ikke denne sausen smakte noen verdens ting. Begynte å kjenne etter om jeg hadde det minste snev av forkjølelse som kunne påvirke smakssansen min, men niks, jeg er frisk som en fisk. Hadde selvfølgelig ikke forventet de største smakseksplosjonene i munnen, det er jo en klassisk pastasaus, men den smakte da forsvinnende lite. Eller var det noe galt med posen min?
Jeg måtte raspe på parmesan i ganske mange runder for å føle at jeg spiste noe med mer enn bare konsistens. Men jentene mine, de likte den! De mente den var suuuupergod, og at denne måte vi ha mange flere ganger. De spiste som bare det. Jaja, da blir det vel gjenkjøp da. (Heldigvis har jeg alltid parmesan i huset…)

Pastasaus fra Toro ferdig

Toro har faktisk kommet med en variant til av denne sausen, en som er ekstra krydret. Den skal jeg definitivt prøve. Selv om jeg vanligvis ikke prefererer sterk mat, kan jeg tenke meg at den passer bedre til min gane. Så kan vi konkludere med at denne klassiske utgaven er den barnevennlige varianten.

Noen flere som har smakt denne? Eller den krydrede?

Gjenkjøp: Må nok si ja

 

4 thoughts on “Pastasaus Klassisk fra Toro”

  1. Hvis du ikke kjenner noe, så tror jeg at jeg hopper rett på den krydrede varianten. Liker ikke kruttsterk mat, men har forstått det slik at vi to har vidt forskjellige oppfatninger om hva som kvalifiserer som “sterk”. Nå fikk jeg forresten veldig lyst på pasta.

    1. Tror du trygt kan prøve den krydrede varianten ja. Jeg er som kjent superpinglete når det gjelder sterk mat ja, men denne ble for svak i smak. 🙂

  2. Hei.
    Stor fan av bloggen din, har den oppe hver dag. Dette fordi du gjør meg oppmerksom på nyheter jeg ellers ville gått glipp av, samt peker på egenskaper som gjør at jeg enten kjøper eller styrer unna.

    Men…

    dette fokuset på palmeolje som nordmenn nå har i altfor stor grad, må nyanseres litt. Ettersom jeg vet at du er opptatt av dette temaet, hadde det nok vært meget interessant for deg å lese følgende innlegg på VGs debattsider:
    http://vgd.no/samfunn/aktuelt/tema/1811919/tittel/vi-trenger-aa-snakke-om-palmeolje

    Fortsatt god helg:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.