Original Chips Biff & Løk fra Maarud

Har vært en travel uke, men nå må jeg bare komme med en liten potetgullpost. Som dere kanskje leste ble jeg helfrelst da jeg smakte Maaruds Original Chips Havsalt (innlegg her). Ha sikkert kjøpt den 5-6 ganger etter første smak, og dermed har jeg utsatt å teste de resterende smaken i serien. Men nå har vi altså forsøkt en variant til, nemlig Original Chips Biff & Løk.

Original biff og løk

Konsistensen er like god som hos de andre. Knasende og sprø på en litt soft måte. Veldig fint at man slipper å bli så sår i ganen når man spiser.

Original biff og løk åpnet

Smaken var kanskje litt overraskende. Jeg hadde forventet mer biffsmak, men syntes egentlig det smakte mest grillkrydder. Og litt løk. Løken kjenner man kanskje mest som en ettersmak Jeg likte det ganske godt jeg, selv om det var litt annerledes enn forventet. Det smakte ganske mye, og liksom litt fyldig, men det er ikke sterkt. På en måte syntes jeg det var mektigere og enn den med Havsalt. Jeg ble fortere fornøyd og mettet.

Original biff og løk i skål

Havsalt er fortsatt favoritten min, men denne sniker seg nok inn på en andreplass, foran Paprika & Sweet Chili (innlegg her). Ser for meg at den kan være god sammen med grillmat til sommeren.
Er det noen av dere som har testet? Flere som syntes det smakte grillkrydder?

Gjenkjøp: Ja

 

13 thoughts on “Original Chips Biff & Løk fra Maarud”

  1. Har prøvd 3 av dem, og må ærlig innrømme att alle falt i smak. Enig i att denne vil passe til grillings. Men den jeg faktisk var mest spent på, Honey BBQ, finner jeg ikke noe sted. Håper jeg kommer over den snart.

    1. Ja den er jeg også spent på. Har en pose liggende, så innlegg kommer om ikke så lenge. 🙂 Har du sett på Meny eller Mega?

      1. Ja, det var der jeg tenkte å finne den. Dukker vel snart opp. Muligens du vet dette allerede, men de nye OLW produkta skal være i salg fra 7.april. 🙂

    2. Hei Kurt! Hyggelig å høre at du liker alle tre variantene av Original Chips 🙂
      Den siste varianten, som du ikke har funnet enda, Honey BBQ finner du på følgende butikker –
      Store Meny’er, store Mega’er, ICA Super, Ultra og Coop Obs.

      Da er det bare å finne nærmeste butikk å få testet den 🙂

      Riktig god påske ønskes!

  2. Jeg har smakt den med Havsalt og Honey BBQ. Den med havsalt var liksom litt for salt, men det kan hende jeg var ugeldig med posen… Honey BBQ var litt for søt for potrtgull å være for min smak, så halve posen ligger igjen og blir nok ikke spist. Alt for likt sørlandschips, og foretrekker det!

  3. Så flott at du endelig har fått prøvd biff & løk posen. Jeg må si jeg ikke likte den så godt, likte bedre havsalt posen.

  4. Tenker på å prøve dem, men faller alltid for sour cream and onion (når den lokale remaen har inne, latterlig at ikke tar inn dene ene esken blir utsold på et blunk), eller “vanlig” salt eller paprika med dip laget på ekstra lett rømme.

  5. Har smakt alle disse unntatt honey bbq, kjempegode alle sammen, men min favoritt er paprika & sweet chili. Havsalt er en god nr 2. 🙂

  6. Har merket at det er flere som liker havsalt posen. Er alltid tomt i butikkene. Kanskje et tips til de som jobber i dagligvarebutikkene om å få inn mer av den?

    1. Ja definitivt! Jeg pleier alltid å si i fra. Er ikke alle butikkansatte som er like oppmerksomme.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.