Lavkaloribar Mørk Sjokolade fra Allévo

Da har jeg smakt nok en bar fra Allevo, og denne gangen valgte jeg deres Mørk Sjokolade Lavkaloribar.

Allevo mørk

Etter at jeg smakte slike barer for første gang i høst har jeg begynt å spise det rett som det er. Det er jo helt perfekt å f.eks ha en liggende i veska eller i skuffen på jobb. Fint å ty til hvis man er småfysen, men helst ikke bør gyve på med en ordentlig sjokolade. Og så har jeg oppdaget at det kan lønne seg å kjøpe dem i Sverige. Var på harrytur for noen uker siden og da hadde de 3 for 2-tilbud på helsekosten. Nice. Jeg hamstret. 🙂

Allevo mørk åpnet

Det første som slo meg da jeg åpnet denne var at det luktet konfekt. Hmm, kan like litt luksus på jobben en tirsdag.

Det smakte som mørk sjokolade, men ikke veldig sterkt. Og konfektinntrykket ble nok bare med duften altså. 🙂
Konsistensen var tett og litt tørr, så det er lurt å drikke litt vann ved siden av. Som de andre barene synes jeg den mettet bra, og den varte lenge. Fikk imidlertid ikke tilfredsstilt lysten på noe godt like mye som jeg synes jeg fikk fra blåbærbaren (som jeg stadig kjøper og spiser på jobb) og melkesjokoladebaren. De kjennes nok noe søtere i munnen enn denne.

Allevo mørk med crisp inni

Denne her inneholder ekstra mye fiber, og jeg kjente at jeg ble god og mett etterhvert som jeg spiste meg nedover. Det er altså ingen tvil om at den dekker funksjonen sin. Tror allikevel ikke jeg kommer til å velge denne smaken igjen. Ikke fordi det var noe galt, det var det absolutt ikke, men jeg synes helt enkelt de andre variantene smakte mer og bedre. Blåbærbaren er fortsatt min favoritt altså. 🙂

Gjenkjøp: Nei

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.