Sunniva Supri Eple og Gulrot

Tidligere i uken smakte jeg denne nye Supri-juicen fra Sunniva.

Sunniva supri

I følge hjemmesiden til Sunniva og er dette en juice som inneholder 30 prosent grønnsaker, og resten er frukt. Som dere ser er det bilde av både gulrot, eple, sitron, appelsin, søtpotet, fersken og passionsfrukt. Litt av en sammensetning.

Sunniva Supri i glass
Det står også at den har en har en søt, tropisk smak av fersken og mild gulrot. Vel det synes ikke jeg. Jeg synes den smakte ganske så syrlig, veldig mye citrus og veldig lite grønnsaker. Den inneholder faktisk mest eplejuice (38%), men det kjentes ikke så godt. Eller kanskje de har brukt veldig sure epler?

Sunniva supri ovenfra

Juicen var helt okay den altså. Fargen er ganske mørk orange, -sikkert fra gulrøttene, og konsistensen er tynnere enn jeg hadde forventet. Det luktet mest fersken da jeg åpnet korken, men jeg fikk absolutt mest følelsen av at jeg drakk en vanlig frokostjuice. Igjen, citrusen dominerte.
Blir imidlertid litt småskeptisk til konseptet. Man får inntrykk av at dette er så sunt, og det er sikkert ment å passe inn helsetrenden som så mange er opptatt av.  Og ja, selvfølgelig er det flott å spise sunt. Men vitaminmengdene i juicen er ikke sååå store, og en del av juicen kommer fra konsentrat. Hmm.

Jaja, never mind. Juicen slukket tørsten til lunsj den, men jeg er bestemt på at det ikke blir noe gjenkjøp.
Og jeg tror ikke den er en stayer heller…
Noen andre som har tro på denne? Eller den røde varianten?

Gjenkjøp: Nei

 

Supri 2 slag

 

5 thoughts on “Sunniva Supri Eple og Gulrot”

  1. Jeg er helt enig med deg! Juicen smakte i mine øyne kjempesurt. Den smakte dessuten lite av fersken eller gulrot, nei. Vet ikke om jeg klarer å drikke opp kartongen, jeg :-S

  2. Har testet den røde. Smakte “rød juice”, ikke mindre søt enn vanlig jus og grønnsakene merket man ikke noe smak av. Det er begrenset hvor mye sunnere dette er en f.eks. appelsinjuice, så for meg blir det ikke aktuelt å kjøpe den igjen. Da nyter jeg heller et skikkelig glass originalt appelsinjuice – gjerne Tropicana.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.