Hasselbrød fra Minde Sjokolade

Se her da dere. Minde Sjokolade har lansert en pose med bare Hasselbrød. En riktig velkommen nyhet!

Hasselbrød fra Minde sjokolade

Hasselbrød er en bit som tidligere bare har inngått i en blandingspose, Småknas for å være eksakt, men nå har den altså fått sin egen pose. Leste på nettsiden til Minde at de har fått så mange positive tilbakemeldinger på biten, at de bestemte seg for å selge den i separate poser. Så bra! Liker når produsenter tar tilbakemeldinger fra oss forbrukere på alvor og gir oss sjokoladen vi vil ha. 😀

Hasselbrød fra Minde Sjokolade åpnet

Jeg har smakt Hasselbrød før og visste at det er en bit jeg liker. Som dere ser har bitene samme form som Risbrødene fra Minde, men det finnes selvfølgelig ingen puffet ris i disse. Her inneholder hver sjokolade heller massevis av små ristede hasselnøttbiter, og det knaser litt og gir en fin liten motstand når man tygger.

Konsistensen, og egentlig smaken også, kan minne litt om Firkløver, men her føles nøttebitene mindre. Men det er raust med nøtter, så ingen fare. Sjokoladen er kompakt, men ikke for hard. Synes den smelter lett og fint i munnen, og så bli man sittende og småbite med fortennene på nøttebitene som er igjen etter at man har svelget.

Hasselbrød fra Minde sjokolade i bolle

Liker at det er nøttesmak uten at det kjennes som nougat. Synes balansen mellom disse smakene er hårfin, og siden jeg er mindre begeistet for nougat, er det viktig at man holder seg på den rette siden av grensen.

Må nesten kommentere posen også. Det lille ekornet øverst var søtt og sjarmerende og jeg likte blåfargen. Allikeve synes jeg helheten var litt anonym, og kunne ønsket meg innslag fra en annen farge i tillegg til det blå. Litt klar grønn hadde muligens passet inn? Hmm, bare en tanke.

Disse kommer jeg ganske sikkert til å kjøpe igjen. Ender ofte opp med Nøttekos-posen til Minde på fredager faktisk (perfekt til gullrekka!), og det skal litt til å slå den. Men kanskje disse Hasselbrødene kan avløse innimellom?
For dere som lurer, så har de i hvertfall denne på Meny på CC Vest, og sikkert mange andre steder også by now.

Hasselbrød fra Minde sjokolade i skål

Flere som lar seg friste?

Gjenkjøp: Ja

 

8 thoughts on “Hasselbrød fra Minde Sjokolade”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.