DentaFresh Strawberry Mint fra Läkerol

Kjøpte denne esken med Läkerol DentaFresh Strawberry Mint forrige lørdag, og smakte samme ettermiddag. Siden det er har vært vinterferie denne uka har vi vært mye på farten, så jeg har faktisk ikke hatt tid til å skrive om den før nå.

DentaFresh fra Läkerol fosiden

Dette er et nytt konsept fra Läkerol, og DentaFresh skal være funksjonelle pastiller som skal tygges etter hvert måltid. Pastillene inneholder 50% xylitol og skal dermed stanse eventuelle syreangrep etter måltidene. Sterkere tenner og friskere ånde skal følgelig være gevinsten man sitter igjen med.
Jaja, dentalhygienen skal så visst ikke ignoreres, det er alt for mange som slurver med renhold i munnen spør du meg. Men jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre det til noe vane å stappe innpå to tyggepastiller etter hver gang jeg har spist for det.

DentaFresh fra Läkerol baksiden

Ser at Läkerol satser, og lanserer disse tyggepastillene i hele fire forskjellige smaker. Offensivt! Vedder på at en eller to forsvinner om ikke så alt for lenge.

DentaFresh fra Läkerol

Etter å ha ombestemt meg flere ganger i kassakøen, valgte jeg å teste jordbær/mint-kombinasjonen. Ble ikke overbevist. Synes smaken var veldig kunstig, men jordbær og mint har vel aldri vært en optimal sammensetning uansett. Smakene står definitivt best alene. Det er et visst godteripreg over smaken i begynnelsen, da kjenner man mest jordbær, men så slår noe litt sterkere inn. Minten. Og det er denne som blir værende etter at man har tygget ferdig og svelget unna. Synes jeg kjente det litt bak i halsen en stund etterpå. Fikk ikke umiddelbart lyst til å ta en til, så det meste ligger igjen i esken i vesken min enda. Egentlig minnet disse pastillene veldig om de der gamle “ett tygg, og du er hekta”-pastillene. Mynthon eller Mynthol eller noe. Er ikke de også fra Cloetta mon tro?

DentaFresh fra Läkerol åpnet

Niks, kjøper ikke disse igjen, og tror ikke jeg kommer til å forsøke de andre smakene heller. Tyggepastill er verken fugl eller fisk. Vil heller ha en vanlig pastill eller en tyggis. Hva med dere?

Gjenkjøp: Nei

 

2 thoughts on “DentaFresh Strawberry Mint fra Läkerol”

  1. Elsker Mynthon, så disse prøver jeg gjerne. Ser ut som det er samme produsent på begge to. Kommer til å ha fresh ånde fremover 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.