Sjokolade med søt kjeks fra Freia

Må nesten skrive et innlegg om broren til sjokoladen jeg skrev om på onsdag. Nemlig Sjokolade med søt kjeks fra Freia. Her er den:

LU

Dette er jo akkurat samme type produkt som den med Ritzen, men nå er kjeksbiten av merke LU. Altså en søt variant.

Lu åpnet

En like detaljert beskrivelse av utførelsen som i forrige innlegg tenker jeg er overflødig. Dere ser bildet, og kan evt lese den forrige posten igjen. Men smaken må jeg si litt om. Og sjokoladen var okay den. Faktisk bedre enn forventet. Jeg hadde trodde den skulle bli litt kjedelig sammenlignet med Ritz-varianten, men det var den ikke. Lukjeksen er som dere vet søt, ganske kompakt og nesten litt kokosaktig (uten å inneholde kokos tror jeg), og for meg smaker den typisk som kjeks man kjøper på ferie i utlandet. Synes kombinasjonen var fin. Og her synes jeg det var passe mengde kjeks i forhold til sjokolade også.

LU i biter

Igjen må jeg sette et lite spørsmålstegn ved formatet. Er veldig usikker på hvem og når etc. Hva har de tenkt hos Freia? Eller har de bare blitt pådyttet en lansering siden sjokoladen allerede er i Mondelez-systemet?

Cadbury LU1

Jeg tror nok ikke jeg kjøper den igjen selv om den var all right. Skulle jeg gjort det, måtte det i så fall bli til jentene mine som likte den veldig godt. Ikke til meg selv.
Vel, tiden vil vise om den slår an eller ikke.
Hva tror dere?

Gjenkjøp: Tvilsomt

 

7 thoughts on “Sjokolade med søt kjeks fra Freia”

  1. Hmmm….de så jo altfor gode ut begge to, og jeg som har skapet fullt av sjokolade til halv pris før jul….for ikke snakke om all non-stopmelkesjokoladene som var til halv pris etter jul. Og nå kjenner jeg stort behov for å smake disse, hehe, er det ikke veldig mange forskjellige sjokolader etterhvert! Falt forresten helt for den jelly-pop sjokoladen. Helt håpløst, tror jeg må styre unna disse foreløbig, enda så gode de så ut .)

  2. Tja, sjokolade med kjeks er nederst på min sjokoladeliste. Så disse styrer jeg glatt unna. Kjeks med sjokolade, derimot – det kan være godt. Og som regel bedre enn kjeks uten sjokolade.

    Jeg har denne som en klar favoritt – en aldeles perfekt balanse, der kjeksen er åpenbar, samtidig som sjokoladen er tydelig, men en lit kraftig smak som pløyer seg gjennom kjeksen. Den er tysk:

    http://www.bahlsen.co.uk/our-biscuits/pick-up/pick-up-milk-chocolate/

    1. Den er jeg ganske sikker på fantes hos Rimi for årevis siden, og dersom det er samme er jeg enig – kjempegod!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.