Norsk gull er tilbake

En stund siden forrige innlegg nå, men plutselig dukket det opp så mye på en gang her. Og når dagene er så travle og stappet med aktiviteter at man helst skulle hatt noen ekstra timer i døgnet, må bloggen dessverre bare vente.
Nå kjente jeg imidlertid tendensen til bloggabstinenser, he-he, og heldigvis begynner det å løsne litt hva nyheter angår. Noe har begynt å dukke opp i butikkene, jeg har fått noen spennende mailer med tips og forespørsler, og jammen har det kommet noen spennende pakker i posten også. Både spiselig produkter og litt annet. Jubel i heimen.

Her om dagen observerte jeg også at de store posene til Maarud med heilnorskt stikkegenserdesign er tilbake. Norsk Gull. Så hyggelig. De hadde det for salg i fjor på disse tider også (innlegg her).

Maarud 2

Maarud 1

Ser at de har en konkurranse der man kan vinne en TV eller turpledd også. Liker! Jeg kjøpte ikke med meg noen pose denne gangen, men kommer nok til å gjøre det til neste helg. Siden vi har en TV som egentlig hadde gjort seg best på teknisk museum, skulle jeg gjerne vunnet den der Samsungen altså.

Noen som har observert noe annet spennende enda da?
Fortell, fortell. 😛

 

10 thoughts on “Norsk gull er tilbake”

  1. Wiiii, endelig nytt innlegg! 🙂 Nå har jeg ventet lenge nå! 🙂 Har smakt det pottiset med paprika, kjempegodt. Mmmm, melkesjokolade med japp hørtes ikke feil ut! 🙂

  2. Observerte “SuperCheeze Ostepop” fra Maarud på Kiwi i dag –
    Spent på hvordan den smaker ift Cheeze Doodles..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.