Mild saus til Laks fra Toro

Siden jeg ikke har funne flere nyheter enda, kommer det her et innlegg om en saus fra høstslippet 2014. Nemlig Mild saus til Laks fra Toro.
Har hatt den liggende og glemt den litt, men da vi skulle ha fiskemiddag i dag, og jeg plutselig oppdaget at jeg ikke hadde den vanlige sausen liggende, ble denne redningen.

Saus til Laks fra Toro

Det står jo på pakka at den kan brukes til hvit fisk og fiskekaker også, så da måtte det vel være greit.

Saus til Laks fra Toro åpnet

Fremgangsmåten er enkel – akkurat som for alle andre Torosauser. Tøm pulveret i en kjele, tilsett væske, kok opp, spis saus.
Det luktet litt som svak fiskesuppe mens jeg ventet på oppkok. Skjønte hvor det bar smaksmessig.

Saus til Laks fra Toro ferdig i kjelen

Denne sausen er veldig trygg å servere. Den smaker ikke så mye, men er akkurat så mild, fin og forutsigbar at jeg tror alle liker den. Lillemor her mente at “den smaker som pasuasaus bare at til fisk”. Og den har det nødvendige lille fiskepreget som gjør at den ikke bare er vanlig hvit saus. Helt greit når man vil ha saus til fiskemiddagen, men ikke vil at smaken fra sausen skal stjele fokus eller dominere for mye. Er dere med?
Jeg er helt sikker å at jeg kjøper denne igjen til fremtidige middager. Veldig greit å ha et par poser liggende i tørrmat-skuffen.

Saus til Laks fra Toro på fisken

Gjenkjøp: Ja

 

2 thoughts on “Mild saus til Laks fra Toro”

  1. Tine har kommet med en ny kremost; chili og lime! Nyyyydelig! Passer sikkert veldig godt i matlaging (f.eks. sauser, supper, inni kylling o.l.), men var også god på rundstykket 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.