Moroccan Argan Oil Treatment fra Define – 3 for 2

Som så mange andre har jeg de siste årene nærmest blitt avhengig av hårolje. Bare noen få, glatte dråper for å roe ned dansende småhår etter hårvask. Så virkningsfullt. Og så litt hjelp for å få ekstra glans da. Og jammen meg blir håret lettere å børste også.

Og ja, min ultimate favoritt er Light Oil Treatment fra Moroccanoil. Akkurat som for så mange andre. Vi er vel enige om at den er fantastisk? Men ikke fantastisk at jeg betaler nesten 400 kr for 100 ml! Synes prisen begynner å bli kunstig høy. Faktisk så høy at jeg de siste årene har testet meg gjennom mange rimeligere alternativer, både fra frisør og dagligvarebutikk, for å finne en verdig avtager. Og den jeg foreløpig har landet på er Moroccan Argan Oil Treatment fra Define. Har brukt den siden tidig i høst, og synes den er så lett og fin. Har dere prøvd den? Det er ikke noe nyhet lengre altså.

Defineolje i skapet mitt på badet

Det er viktig for meg at håroljen ikke er for tung. Den må heller ikke gjøre at håret ser fett ut i stedenfor at det blir skinnende og glansfullt. Denne oljen er blank og ganske tyntflytende, og ikke seig eller klissete. Og så lukter den så deilig.

Defineolje på min finger

Videre må det holde med noen få dråper hver gang, oljen må altså være drøy i bruk. Her i huset er vi 3 stk som bruker olje etter hver hårvask, så det sier seg selv at det går med noen ml i løpet av et år. Og litt tilfeldig oppdaget jeg at denne oljen inngår i et av de faste knallkjøpene hos Meny. Altså kan man kjøpe 3 flasker og betale for 2. Så selv om hver flaske fra Define bare inneholder 50 ml, og ikke 100 som hos Moroccanoil, blir det en mye bedre literpris i løpet av året for den.

Define 3

Så da vet dere det folkens, bare å kjøpe med seg 3 i slengen neste gang dere er på Meny. Og nei, verken Meny eller Define har noe med dette innlegget å gjøre, ville som engasjert forbruker bare komme med et tips.

Jeg kommer nok fortsatt til å kjøpe ei flaske fra Moroccanoil i ny og ne hvis jeg kommer over eksepsjonelt godte tilbud, men i hverdagen holder Define sin olje i massevis til oss her i heimen.

Hvordan er det med dere da? Flere som er avhengige av hårolje?
Hvilken er favoritten? Kom veldig gjerne med tips!

Gjenkjøp: Ja

 

2 thoughts on “Moroccan Argan Oil Treatment fra Define – 3 for 2”

  1. Eg er heilt avhengig! Brukar Morocan argan oil frå Organic world, og den er heilt super. Veit ikkje om den går ann å få i butikk, eg har berre kjøpt den fro Groupon til 79,- pr flaska 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.