Meksikansk gryte ferdigrett fra Toro

Må jo bare lage et kjapt innlegg om denne ferdige Meksikanske gryten fra Toro. Smakte den for en god stund siden, men har ikke skrevet om den før nå.

Meksikans gryte fra Toro

Som dere ser er retten ferdig i ei skål slik som de andre rettene jeg har skrevet om i høst, og den kan varmes i enten micro, vannbad eller kjele. Jeg valgte kjele denne gangen, liker egentlig det litt bedre enn microvarme.

meksikansk toro

Lot den stå på komfyren på middels varme en liten stund og så var den klar.

meksikansk i gryta

Det står nyhet på pakken, men dette vet dere hvordan smaker. Her er What you see is what you get veldig dekkende. Jeg synes den smakte utrolig likt Toros vanlige meksikanske gryte fra pose, og jentene mine kunne ikke skjønne hvorfor jeg tok bilder. Dette hadde de da spist før, og de visste at de likte den sånn passe.

Jeg kunne ønsket meg at det var noen fler bønner oppi der, ellers var jeg fornøyd med både saus og kjøttmengde faktisk. Helt okay, og mett ble jeg. Men noen gastronomisk høydare kan jeg ikke si at det var.

Meksikansk i tallerken

Er ganske sikker på at det ikke blir gjenkjøp av denne. Ikke fordi smaken ikke duger, for den er helt grei, men fordi jeg får for mange flahsbacks til 80-tallets klassefester. Og jeg liker å tro at jeg har utviklet meg noen hakk i matveien siden den gang.
(Fant faktisk ikke retten på sidene til Toro, det er derfor jeg ikke har linket direkte til næringsinnhold denne gangen.)

Hva med de av dere der ute som spiser slike retter innimellom? Har dere smakt? Har vi tro på at denne blir værende?

Gjenkjøp: Nei

 

2 thoughts on “Meksikansk gryte ferdigrett fra Toro”

  1. Nei, huff. Nå styrer jeg unna de meste av «meksikansk» smak og det meste som minner om Toro-gryter. Og når man presterer å blande ris, saus og kjøtt i en smørje, blir jo dette ekstra ille. Takke meg til en Grandiosa.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.