Julegull Paprika fra Maarud

Lenge siden det har vært noe snacksinnlegg her, så jeg fant ut at det var på tide igjen. Og i går ropte disse posene med Julegull fra Maarud på meg da jeg handlet. Veldig høyt!

Julegull paprika Maarud på Rema

Noen ganger, og særlig etter å ha lagt bak seg 3 festlige julebord den siste tiden, er det ekstra godt med en ytterst rolig kveld hjemme med en stor pose paprikapotetgull! Regner med at det er flere som setter pris på det?

Julegull paprika Maarud

Synes det er så koselig med disse juleposene fra Maarud. Og jeg håper jo stadig å finne et julehjerte i posene jeg kjøper. (Mer om hjertekampanjen kan leses på Maaruds sider her, eller i innlegget mitt om Julehjerter Paprika her.)

Julegull paprika Maarud åpnet

Regner med at en beskrivelse av rifla potetgull er overflødig, men jeg skal love at det var digg. Knasende og sprøtt, og perfekt sammen med min nyrørte tortilladipp. Rifla potetgull med paprika er definitivt en av mine favoritter! Har fortsatt litt rester som sikkert går med i kveld 😉

Julegull paprika Maarud i skål

Ha en fortsatt deilig søndag folkens!

Gjenkjøp: Ja, massevis

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.