Bagerens Utvalgte Croissanter fra Hatting

Dere husker kanskje at jeg i sommer skrev et innlegg om Pain au Chocolat fra United Bakeries (her)?
Vel, her for litt siden fikk jeg lyst på croissanter, og siden jeg ikke hadde smakt Hatting sine, fant jeg ut at jeg måtte gi dem en sjanse. Noen som vet når de kom? Var det nå i høst?

He er de i frysedisken på Rema:

Croissanter

Og på benken hjemme hos meg:

Croissanter i pose

Posen innehold 6 frosne enheter som skulle stekes på varmluft. Mmm, det luktet deilig deig allerede da jeg åpnet posen.
Mine var litt tint før jeg satte dem inn, og dermed holdt det med 13 minutter i ovnen. Og gradvis som stekingen pågikk kom den nydelige croissantduften sivende og fylte hele kjøkkenet mitt.

Croissanter rå

Så var de ferdige, og det var klart for smaking.

Croissanter stekt

Konsistensen på disse var helt perfekt. De var luftige og så mjuke, så mjuke inni, og knasende og krispe på utsiden. En riktig fryd å sette tennene i. Smaken var også veldig god, men samtidig ikke noe mer enn ordinær til croissant å være. Må så er jo croissanter utrolig godt i seg selv, så jeg var veldig fornøyd etter to av disse. -Kunne sikkert spist flere hvis jeg ikke hadde måttet dele, he-he. 😀

Croissanter close up

Disse tror jeg gjerne det kan bli gjenkjøp av. Er enig med Hatting, de representerer ekte nytelse. Tenker det er perfekt å ha ei pakke liggende i fryser’n. Skulle forresten ønske Hatting kom med Pain au Chocolat også etter hvert. Kanskje i februar?
Er det flere som deler min begeistring for croissanter?

 Gjenkjøp: Ja

 

7 thoughts on “Bagerens Utvalgte Croissanter fra Hatting”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.