Rifla potetskiver fra Findus

Jeg har lenge gått og liksom småskulet bort på posene med Rifla potetskiver fra Findus Farm når jeg har handlet andre varer fra frysedisken. Synes de har sett fristede ut, men har også registrert at de er litt dyrere… Men i helgen måtte vi bare prøve.

Findus farm

Synes det var noe tiltalende ved den rustikke posen, den skilte seg liksom litt ut fra alle de andre variantene. De med plastikklook. Her er innholdet i frossen tilstand:

Findus farm åpna

Dette er som dere ser rifla potetskiver og de er fritert i rapsolje. De skal kun varmes i 7 minutter på varmluft og så er de klare til bruk.
Det sto på posen at det var viktig å legge potetene mest mulig fra hverandre på stekeplaten, slik at luften skulle kunne komme godt til på hele potetflaten og gi en sprø og god overflate. Jeg danderte etter beste evne, og her ser dere dem ferdigstekte.

Findus farm ferdig stekt

Jeg synes dette smakte akkurat som pommes frites. God, naturlig potetsmak, og ja, overflaten ble crisp og fin. Inni var de ganske mjuke. Noe utvidet beskrivelse tror jeg ikke er nødvendig, dere vet hvordan poteter smaker.  Vi likte dem godt alle sammen, og det var slett ikke dumt med en liten variasjon, selv om det i hovedsak var visuelt.

Findus farm påtallerken

De var litt dyrere enn den ordinære pommes fritesen, så det blir nok ikke gjenkjøp så ofte, men innimelom? Ja, gjerne det altså.
Jeg så også at det finnes en del andre spennende produkter i denne serien fra Findus. Må nok prøve noen flere etter hvert. Noen som har noe å anbefale?

Gjenkjøp: Ja, av og til 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.