Julehjerter Paprika fra Maarud

Hurra, endelig en julenyhet det er verdt å skrive eget innlegg om! Disse Julehjertene med paprika fra Maarud sto så pent på rekke i hylla hos Ica på lørdag. Nesten så jeg kunne høre dem rope på meg helt fra inngangen.

Jul julehjerter

Dette er altså potetsnackshjerter med paprikasmak, og posen var så lett!

Julehjerter paprika fra Maarud posen

Julehjerter paprika fra Maarud åpnet

Dere kjenner garantert type snacks. Hvert hjerte er lett og luftig, med en konsistens som nesten smelter i munnen. Samtidig får man den tilfredsstillelsen man craver etter når man åpner en pose snacks. Nice. Smaken er ganske klassisk paprika, men ikke alt for mild. Innimellom er det akkurat som om det stikker og river i bitte lite grann, og ved nærmere ettersyn bakpå posen, viste det seg at krydderblandingen inneholder både pepper og chilipepper. Det kan også slå inn noe som kjennes en anelse syrlig i det man tygger igjennom hjertet. Litt vanskelig å forklare, dere får nesten prøve selv, he-he.

Julehjerter paprika fra Maarud close up

Smaken var faktisk i sterkeste laget for jentene mine, de ble ikke så begeistret som jeg hadde antatt. Egentlig litt rart. Men da ble det desto mer på meg. 😉 Jeg ble nemlig helfrelst – synes disse var supergode! Ingen bombe, tror veldig mange av dere vet at jeg aller helst sverger til paprikasmak på snacks. Siden de er så lette var det ikke noe problem å forsyne seg med det ene hjertet etter det andre heller, allikevel følte jeg meg ikke stinn og stappet slik som man gjerne kan bli hvis man har proppet i seg for mye chips på kort tid. Ouch, regner med det er flere som kjenner følelsen? Det slipper man altså med disse. Øh, fint å ha noen unnskyldninger for seg selv, sant…?

Julehjerter paprika fra Maarud på bordet

Maarud er visst skikkelig på hugget med å putte ting i pakningene sine om dagen. De har jo disse gullflakene i potetgullposene, og her står det jammen meg utenpå at man kan finne et julehjerte i posen. Altså ikke et spiselig et for å være mer presis. Og de som finner et slikt julehjerte kan få gi penger til et veldedig formål.
Det var jo veldig fint tenkt nå som vi nærmer oss jul. Alltid positiv å kunne spre litt julemagi.

Julehjerte

Jeg fant ikke noe hjerte i min pose, men jeg kommer garantert til å prøve igjen før jul. Mange ganger. Men jeg innrømmer at det er for smakens skyld, selv om det er mye mer politisk korrekt å si at det er for å kunne gi noe til en veldedig organisasjon. Det blir evt. en fin bonus.

Er det noen av dere som har sett disse posene? Og smakt? Eller funnet et hjerte?

Gjenkjøp: Ja

 

8 thoughts on “Julehjerter Paprika fra Maarud”

  1. Ååååh, de så og hørtes fantastiske ut! Må testes så fort som mulig! 🙂 Fikk helt vann i munnen her, hehe. Jeg er også mest glad i paprikasmak på potetgull. Har du forresten testet superchips mexican? Ikke helt ny lenger, men ekstremt god! 🙂

    1. Nei, av en eller annen grunn har jeg aldri fått somlet meg til å smake den. Men har hørt at den er god fra flere ja. 🙂

  2. Søstera min er salgsfremmer hos Maarud fikk noe pose av henne:) de er kjempegode og myke kan anbefales også til små barn

  3. Disse minnet veldig om »kyllingvingene»’ i posen »chicken’pomms» fra samme produsent:D Antageligvis samme greia, bare forskjellig krydder. Chicken pomms er forøvrig en favoritt så skal ikke se bort fra at jeg prøver denne 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.