Grandiosa pizzarull med pepperoni fra Stabburet

For litt siden skrev jeg innlegg om Grandiosas pizzarull med ost& skinke, og nå har jeg også smakt varianten med Pepperoni.

Grandiosa pizzarull pepperoni

Fremgangsmåten er den samme som på ost & skinke-rullen. Man presser inn de små papphakene før oppvarming for å skire god sirkulasjon av den varme luften. Les evt. det forrige innlegget her for mer detaljert beskrivelse. Rullen er ferdig varmet etter 3 minutter. Egentlig er det greit å holde i pappen når man spiser, for etter noen bitt renner det litt orange væske ut i enden.

Grandiosa pizzarull pepperoni stekt

Konsistensen er den samme som på den andre varianten. Den minner meg fortsatt om hold it. Synes ikke den var seig, slik mange microretter lett kan virke, og skorpa ble ganske sprø og fin. Bra!
Så var det smaken da. Den var okay, men jeg likte ikke denne like godt som den forrige. Det smaker så klart pepperonifyll, og man kan se mange små, søte, runde pepperonier hvis man studerer fyllet nøye. Men innimellom syntes jeg det kom et litt uheldig krydderinnslag. Dette ga en litt skarpere og kvassere smak på enkelte av bitene, selv om helheten absolutt ikke kan defineres som sterk. Allikevel ble jeg ganske tørst da jeg spiste. Antagelig fordi pepperonien inneholder en del salt.
Osten var fin og smeltet, men det kunne gjerne vært litt mer av den.

Grandiosa pizzarull pepperoni overskjært

Alt i alt var denne helt grei, men jeg kjøper heller den med ost & skinke hvis jeg skal ha en slik rull igjen.

Hva synes dere om denne? Jeg tror faktisk den forsvinner etter hvert jeg. Noen enige?

Gjenkjøp: Nei

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.