Ullprodukter fra WoolLand, via LikenShare

Som dere vet liker jeg å hive meg på en del av kampanjene fra LikenShare. Synes det er moro å bryte litt med alle dagligvarene innimellom, og teste andre type produkter. Nå har de en ny, interessant kampanje på gang, og jeg kunne veldig godt tenke meg å teste ullprodukter fra WoolLand. Se f.eks så fine luer med Norgesreflekser! -Helt greit å bli sett i høstmørket, det ble jo plutselig så mørke ettermiddager etter at vi stilte klokka.
Luer fra WooLand

Luene er laget av 100% Merinoull som verken klør eller stikker. Tenker det er perfekt med tynne ullhodeplagg som man kan ha under f.eks sykkel- eller slalåmhjelmen. De har pannebånd også, og mye annet. Her er link til nettsiden deres, – masse fint.

Dere får krysse fingrene for at jentene mine og jeg blir trukket ut til å teste luer, pannebånd eller annet ulltøy. Hadde vært stas!

😀

Se gjerne eksempler på tidligere produkter jeg har testet via LikenShare her: DAB-radio, D-vitaminer, Thermalsk kildevann, hudkrem, snegleserum, krøllbørste, elektrisk tannbørste. Og enda mer får dere opp hvis dere søker på LikenShare i søkefeltet her på bloggen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.