Tortillaønske til Rema

Den siste tiden har vi brukt mye av Rema 1000 sine egne produkter til fredagstaco’n. Fint å kunne styre unna palmeoljen. Tommel opp for Rema der. Men jeg lurer på en ting; har noen sett pakker med litt mindre, lyse tortillalefser fra Rema? Og finnes det pakker som inneholder flere enn 6? Og da mener jeg av den lyse varianten. Butikken jeg handler i er ikke den aller største, så jeg tenkte kanskje det finnes et bredere utvalg i butikkene som har større areal. Og hvis ikke, kjære Rema 1000: Jeg ønsker meg pakker med 8-10 tortillalefser i steden for 6, og gjerne noen med litt mindre diameter. Disse her blir litt voldsomme for små barnehender. Og her i huset er det de små som er pådrivere for å holde tacotradisjonen ved like.

Tortillas fra Rema 1000

Remasalsa 1
Burde jo tatt noen bilder da vi spiste taco på fredag, sånn for å illustrere innlegget bedre, men siden vi hadde besøk ble det litt for mye stress å skulle dra fram kameraet.

Er det noen som sitter inn med noen tortillaopplysninger blir jeg glad om dere oppdaterer meg.  😛

 

6 thoughts on “Tortillaønske til Rema”

  1. Tror ikke de har størrelsen du sikter etter i Rema sine egene merkevarer nei. Men Kiwis First Price har størrelsen du sikter etter og er også uten palmeojle! Koster under 10 kr for 8stk på min Kiwi iallfall 🙂 Personlig så foretrekker jeg de store, så Rema sine er perfekte for meg, siden de er så billige også! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.