Tortilla Mucho Pepper & Sourcream fra Maarud

Det er en kjent sak at det alltid lanseres mange snacksvarianter når det er produktslipp, og her er en av høstens nyheter fra Maarud; Tortilla Mucho Pepper & Sourcream. Oi sann, var det første jeg tenkte da snille Maarud sendte meg denne posen. Dette måtte da være verdens sterkeste tortillachips ever! Posen så nesten litt skummel ut. I hvertfall veldig maskulin!

Tortilla Mucho med Sourcream & pepper fra Maarud

Dette er altså et nytt tortillachips-konsept, der hele pepperkorn er bakt inn i hvert eneste flak for å gi ekstra mye smak. I tillegg er chipsen krydret med et sourcream & pepperkrydder – er det rart jeg ble litt skeptisk? Skal love at jeg hadde vannglasset veldig klart rett før smaking!

Tortilla Mucho pepper fra Maarud åpnet

Men her var det ingen grunn til bekymring folkens. Puh. Da jeg åpnet posen strømmet det ingen flammer ut, og det luktet heller ikke veldig sterkt. Jo, jeg kjente så klart eimen av pepper, men det luktet faktisk mye mer mais og vanlig tortillachips.

Tortilla Mucho pepper fra Maarud i skålen

Chipsen var faktisk riktig så smakfull og akkurat passe sterk. Og jeg tror ikke alle de svart prikkene er pepper. (Jo det er det faktisk, har Maarud informert meg om nå etter at innlegget ble publisert. Men det er ikke en veldig sterk type pepper, naturlig nok.) Pepperen kjennes, men sourcreamen kjennes mer. Den ligger som et slags dempende motvekt til pepperet, og gjør at chipsene er helt greie å spise. De er på ingen måte ubehagelige. Og som dere vet er jeg ganske pinglete hva sterke smaker angår. Det skal ikke mye til før jeg synes det etser i tannkjøttet.

Fargen her er litt mørkere enn hva vi er vant til på tortillachips, så visuelt sett kunne de sikkert passert som en slags variant av helsechips. Kanskje noe med fullkorn? Eller havre?

Tortilla Mucho pepper fra Maarud i skål på bordet

Synes dette var en artig nyhet, og vi ble litt ubevisst sittende å spise fra skåla utover kvelden. Venninnen min som var på besøk den dagen og smakte sammen med oss ble helfrelst, men så er hun også en selverklært pepperoman. Hun skulle gjerne hatt enda mer smak av pepper. Hun lovet uansett gode salgstall for denne i Hønefoss i tiden fremover, he-he. 🙂
Hva gjenkjøp angår for egen del er jeg ikke helt sikker. Synes de var gode, men foretrekker nok fortsatt ordinær tortillachips. Men skal aldri si aldri. Blir spennende å se om de varer.

Hva med dere? Har dere smakt? Har vi trua?

Gjenkjøp: Usikker

6 thoughts on “Tortilla Mucho Pepper & Sourcream fra Maarud”

  1. Kjenner at jeg umiddelbart lurer på hvordan disse smaker med den nye tex-mex-dippen..? 🙂 Her må det handles 😉

    1. Vi prøvde det i helgen og jeg synes faktisk disse smakte bedre uten dipp. Ble litt virvar av smaker når jeg dippet. -Men smaken varierer jo fra person til person.

  2. Maskulin pose ja, men hørtes jo godt ut. 🙂 Men er nok enda mer spent på den med chili. Den høres utrolig god ut! Nå liker jeg litt sterkt også da. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.