Tortilla Mucho Cheese & Chili fra Maarud

Leste dere innlegget mitt om Tortilla Mucho Pepper & Sourcream? Vel, Maarud lanserte som dere sikkert har sett en Muchovariant til nå i september, nemlig Tortilla Mucho Cheese & Chili.

Mucho chili

Ha, man kan ikke unngå å se posene på Ultra nå om dagen.

mucho på ultra

Dette er altså tortillachips med små innbakte biter av ekte chili. I tillegg er flakene krydret med nacho ceese krydder. På hjemmesiden til Maarud står det at dette er en smakfull kombinasjon – akkurat passe sterk. Vel, med min noe sarte gane var jeg litt usikker.

Mucho chili i bolle

Som dere ser var det bra med chiliflak i chipsen her ja, og selv om jeg smakte nokså nølende skal jeg love at de kjentes! Virkelig. Disse var mye, mye sterkere enn peppervarianten! Det smakte tortillachips med ostesmak også, men chilien dominerte veldig. Det hele ble bare alt for sterkt for meg. Men liker man ordentlig sterk smak er sikkert disse midt i blinken! Jeg tror at om jeg skulle spist mange, måtte jeg hatt rikelig med rømme på hvert flak for å døyve smaken. Og da er jo egentlig vitsen litt borte. Synes sterkheten druknet noe av ostesmaken her også, hvis dere skjønner hva jeg mener. Må allikevel legge til, at selv om ikke jeg falt pladask her, er det egentlig litt kult at den nå finnes en så sterk snacksvariant. Er sikker mange som setter pris på at det river litt!

Mucho chili i skål

Dere har trolig gjettet at det ikke blir noe gjenkjøp av akkurat denne posen for min del.
Er veldig spent på hva dere synes?

Gjenkjøp: Nei, holder meg til tortillachips uten chili 😀

 

6 thoughts on “Tortilla Mucho Cheese & Chili fra Maarud”

  1. Jeg er en av dem som synes at alt i dagligvaren som påstås å være sterkt, er alt for mildt. Da jeg smakte disse ble jeg positivt overrasket. Endelig en chips som virkelig river i smaksløkene! 🙂 Dette har blitt min nye favorittchips. Spiser de gjerne med en frisk og syrlig tomatsalsa (gjerne hjemmelaget, for de ferdige i butikkene er litt søte, tunge og grøtete, synes jeg). Håper vi er mange i vårt langstrakte land som liker sterkt, slik at dene chipsen ikke forsvinner fra hyllene.

    1. Ja da skjønner jeg at du ble positivt overrasket over disse. 🙂 Får håpe flere deler inntrykket ditt så de ikke forsvinner da. 🙂

  2. Disse syntes jeg var kjempegode!!
    Desverre var salsaen vi hadde kjøpt altfor tynn (må være en feil i produksjonen)
    For hadde vært godt å svalne munnen ltt med salsaen, for sterke var de 😀

  3. Jeg elsker sterk mat, og syns også disse var supre:) Endelig tortillachis som faktisk spraker litt! Disse er mine nye favoritt innenfor tortillachipssegmentet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.