Stroganoff med potetstappe fra Toro

Utvalget av ferdige middagsretter begynner å bli rimelig så stort rundt om i butikkene. Det må virkelig være et bra marked for den type løsning? Jeg tyr veldig sjelden til slike retter, men allikevel er det alltid moro å smake seg gjennom noe av det nye som blir lansert. Og nå har vi prøvd Stroganoff med potetstappe fra Toro. Synes bildet på pakningen var ganske så fristende.

Biff stroganoff

Her er skålen som var innunder pappen. Ok, den så ikke helt lik ut som bildet pakka, men jeg var optimistisk. Liker faktisk ordentlig biff stroganoff veldig godt, så jeg håpet jo dette også skulle bli en suksess.

Biff stroganoff klar til varming

Skålen skal varmes i micro’n på full effekt i ca 3 minutter  -den piper når den er ferdig. Alternativt kan den varmes i kokende vannbad i 10 minutter.

Biff stroganoff ferdig varmet

Det står bakpå pakken at kjøttsaus og potetstappe ligger hver for seg slik at man kan blande gryteretten som man selv vil. Tja. Jeg oppfattet at det var noe som lignet på kuler av potetstappe rundt omkring litt nedi sausen, men for meg virket det veldig som om det meste var samlet i en stor masse. Greit nok, det skal jo blandes til slutt uansett.

Biff stroganoff på tallerken

Ok, det ga ikke verdens mest innbydende inntrykk dette her, det må jeg bare medgi, men smaken var okay. Hadde foretrukket at potetmosen og kjøttsausen ikke var blandet, men sånn er det nå engang med ferdigretter hvor alt kommer i samme lille balje. Man kan nesten ikke forvente at det skal holde seg adskilt.

Det var faktisk veldig klassisk stroganoffsmak her – det kunne gjerne vært litt mer champignon, og noen flere tydelige paprikabiter, men ellers OK. De kunne forresten gjerne brukt litt mindre salt. Porsjonen var veldig stor, og jeg klarte definitiv ikke spise opp alt alene. Barna mente det smakte som vanlig gryterett og spurte om hvorfor jeg trodde dette var nytt…
Vel, det blir nok ikke gjenkjøp av denne altså. Litt for tamt og stusselig rett og slett, selv om smaken var grei. Men det kan jo hende dere har en annen mening?

Er det noen som har testet?

Gjenkjøp: Njæi, trur ikke det

 

18 thoughts on “Stroganoff med potetstappe fra Toro”

 1. Kommer ikke til å prøve, dette ser ikke fristende ut……og de kunne vel ha hatt potetmosen i en egen pose? Ville nok blitt en større forpakning, men jeg synes ikke det er greit at det er blandet.

 2. Jeg hadde faktisk ikke klart å spise det der uansett om det hadde lukta og smakt godt. Greit nok at ferdigretter man varmer i microen ikke er som et gourmet måltid på restaurant, men det der ser ut som stroganoff som allerede er fordøyd :-/

 3. Oi, slik så ikke min ut! Testa den i går jeg, og hos meg lå potetmosen på ene siden, og sausen på den andre. Fløt litt saus oppå potetmosen når plastikken blåste seg opp i microen, men det var minimalt. Funket greit å spise da, men skulle også ønsket litt mer biter av både sopp, paprika og kjøtt oppi der 🙂

 4. Nei! Og jeg styrer unna alt av Toro ferdigretter av den grunn som tydelig kommer fram her – alt er blandet i en smørje. Synes det er ille nok at f.eks. asiatiske gryter med ris er blandet, men å blande potetmos i gryta høres rett og slet fælt ut. Det er udelikat og gir en kjedelig opplevelse, da hele smørja smaker det samme. Merkelig at de ikke kan lage to bur, slik at dette blir bedre..

 5. De kunne spandert en skillevegg mellom potetmosen og stroganoffen. Nesten litt komisk å se forskjellen på bildet på emballasjen og det virkelige resultatet.

   1. Joda, det er jo et par sånne, men jeg tenker på fullverdige vegetarretter som inneholder alle næringsstoffene. At kjøttet ikke bare er tatt bort,men faktisk erstattet med en annen proteinkilde!

 6. Den der burde vært forbudt, rent markedsføringsmessig. Altså, jeg er for å forskjønne produktene sine, men det her er løgn og bedrag.
  Du har vel en viss pondus innen mat nå, kan du ikke sende bildene til VG eller Toro?

 7. Prøvde nylig denne her, da retten virket fristende i butikkhyllen. Vet ikke om Toro har oppdatert retten siden denne anmeldelsen, men jeg merket i alle fall at potetmosen var plassert mer mot den ene siden av skålen, og at det gikk over i ren stroganoff fra midten og ut. Potetmosen var egentlig ganske fast også, så var ikke noe problem med at det blandet seg i mitt tilfelle. Ellers var retten ganske tilfredsstillende – synes Toro gjør det best på dette markedet når det gjelder kvaliteten generelt. Men selve smaken var veldig ambiguøs og middelmådig. Det smakte stort sett bare løk og minnet veldig om hermetisert sodd eller lapskaus. Fant dessverre ut i etterkant at det også var en del hvitløk i retten (mild allergi), så jeg ville kanskje heller gått for en boks lapskaus neste gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.