Spaghetti Carbonara fra Toro

Jeg fortsetter å teste ferdigretter, og her kommer et innlegg om Toros Spaghetti Carbonara -ny og bedre utgave!

Spaghetti Carbonara ferdig

Som dere ser inneholder pakken ei skål med ferdig carbonara, og litt parmesanrasp i en pose som kan strøs over etter oppvarming. Skålen kan enten varmes i micro, i vannbad eller tømmes over i en kjele og varmes på komfyren. Ganske raskt og greit.

Ble litt dårlig bilde. Tok det for noen dager siden, -i en fart, og jeg ser at jeg ikke har vært nøye nok med å sjekke at alt ble bra underveis.

Spaghetti Carbonara ferdig klar til micro

Spaghetti Carbonara ferdig parmesan

På pakken står det at dette er klassisk spaghetti i mild ostesaus med bacon og persille. Og det er jo akkurat det det er. Ikke noe hokus pokus.

For det første synes jeg bildet på pakningen her var mye mer virkelighetstro her enn på Stroganoffen jeg testet for en stund siden (her). Bra. Smaken var heller ikke dum, syntes totalen smakte ganske tilnærmet carbonara man lager selv. Okay, ikke helt det samme selvfølgelig, men en veldig allright erstatning hvis man ikke gidder lage fra bunnen. Sausen er litt tjukkere enn når jeg lager fra bunnen, men ikke mye. Det som er viktig er at den må spises når den er ganske varm. Hvis man somler og lar sausen bli for kald, blir den fort mindre fristende.

Mengden bacon forbauset meg også litt. Hadde trodd det skulle være 8-10 biter, men det var faktisk en del mer. Og så var det en ganske passelig mengde parmesan i den medfølgende posen. Jeg har alltid en parmesanstick liggende i kjøleskapet, så jeg raspet over litt fra den i tilegg, og synes det hevet inntrykket bitte litt. Bedre med nyraspet enn pulver i pose. Selv om det som fulgte med også smakte greit nok.

Spaghetti Carbonara ferdig i

Tja, kunne nok kjøpt denne igjen dersom jeg brukte mye slik ferdigmat, men siden jeg så godt som aldri gjør det utenom når jeg tester, må jeg nok si nei på gjenkjøpsspørsmålet. Men det var absolutt ikke noe galt med den. 🙂
Er det noen  andre som bruker denne der ute?

Gjenkjøp: Nei, antagelig ikke

 

6 thoughts on “Spaghetti Carbonara fra Toro”

 1. Hei 🙂
  Eg er ein dagleg lesar på bloggen din!
  Eg vil gjerne komme med nokon forslag for å gjere bloggen betre…
  1.) Terningskast
  2.) Sette pris på varane
  Forslag til varer:
  – God Morgen Zero
  – Kims Crisp Bølgjechips
  – Elorado Youghurt i kartong jordbær/vanilje
  – Tine Styrk Bringebær
  – Grandiosa Pizza Rull
  – Bremyk Steike og Bake
  – Nutrilett Juicy Coconut
  – Loka Softis på flaske
  – Stratos m/nøtter
  – Melkesjokolade med Jordbør
  Håper du tar til dei disse tipsene, og at du prøver dei i nærmaste framtid 🙂

  1. Hei og takk for kommentar og forslag.
   Terningkast er det så mange andre som gir, så det er ikke helt min greie. Er flere som har foreslått det tidligere.
   Jeg forteller om jeg vil kjøpe produktet igjen eller ikke, men utover det vil det nok ikke komme noe karakter eller score fra meg.
   Pris har jeg prøvd meg på noen ganger, men siden jeg ikke er så flink til å ta med kvittering når jeg handler har det sklidd litt ut. Dessuten variere jo prisene også noe fra butikk til butikk.
   Når det gjelder produktene du foreslår, så er det noen jeg allerede har smakt og ikke kommer til å skrive om (likte f.eks ikke bølgechipsen fra Kims og ar ikke prioritert å skrive om den), og noen som det kommer innlegg om etter hvert. Har blant annet Grandiosarullen i fryser’n. Go’morgen Zero kan du lese om her: http://www.consuming.no/2014/09/gomorgen-zero-fra-tine/
   Stratos med nøtter, i rødt papir, har ikke vært i salg på mange år, så med mindre den gjør comeback er det ikke lett å skrive om den. 🙂

 2. Denne smaker helt forferdelig syns jeg, klarte ikke å spise opp. Da syns jeg heller Spaghetti med kjøttboller i samme serie er mye bedre 🙂

 3. Vi har også prøvd denne, og jeg synes den var helt grusom! Tror ikke jeg greide å spise opp engang.

  Prøv heller varianten fra John & Manfred, den er mye bedre, og funker fint de dagene man absolutt ikke har tid (eller ork..) til å lage ordentlig middag. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.