Pizzasaus italiensk type fra Idun

Leste dere innlegget der jeg testet den nye italienske pizzabunnen fra Toro (her)? Vel, i samme slengen prøvde vi Iduns nye Pizzasaus italiensk type. Har man sagt A må man si B, så vi kjørte på med det italienske som var. Bare så synd at jeg spiste opp all den ferske mozzarellaen til lunsj, he-he.
(Fant ikke glasset på hjemmesiden deres i skrivende stund, det er derfor jeg har linket til originalsausen og ikke den italienske. Kan vel anta at næringsinnholdet er noe av det samme.)

Pizzasaus italiensk type

Det luktet veldig standard tomatsaus, med et innslag av basilikum da jeg snuste inn duften fra glasset.

Pizzasaus italiensk type åpnet

Sausen var lett og mjuk i konsistensen, og glatt og enkel å smøre utover.

Pizzasaus italiensk type utsmurt

Tja, hvordan skal man beskrive en tomatsaus? Den smakte jo tomat da… 🙂 Helt grei var den, med ganske standard smak av pizzasaus. Når jeg kjente etter hadde den et litt søtlig preg faktisk, og jeg hadde nok foretrukket den litt friskere og mer syrlig. Kjente ikke så mye smaken av basilikumen jeg hadde kjent duften av da jeg åpnet glasset, uten at det gjorde så mye.

Det kan godt hende det blir gjenkjøp av denne, men kan ikke love noe. Den skilte seg ikke nevneverdig ut i verken den ene aller andre retningen egentlig. Stort sett bruker jeg knuste hermetiske tomater med smak som pizzasaus, men innimellom er det veldig lettvint og greit å bare bruke et slik glass også. Og pizzaaen ble god det. 😛

Pizzasaus italiensk type Italiens pizza

Noen som har prøvd denne? Eller har andre pizzasausfavoritter?

Gjenkjøp: Muligens

2 thoughts on “Pizzasaus italiensk type fra Idun”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.