Gullflak i posen fra Maarud

Det har vært helg, og dermed følger så klart et potetgullinnlegg. Har dere sett gullflak i posen-kampanjen fra Maarud? De har visst plassert ekte gullflak formet som chips i 100 potetgullposer for å feire at potetgullet deres har blitt så godt. He-he, fint å ha selvtilliten i orden. De heldige finnerne får selvfølgelig beholde gullet de finner, -how nice.
Vel, som dere vet lar jeg meg alltid friste av slike konkurranser og kampanjer, ved full bevissthet. 🙂 Må dessuten glise litt når jeg hører disse radioreklamene med navn som ligner veldig på kjendisnavn.

salt og pepper Maarud gull

Liker de lekre gullkartongene disse posene kommer i. Hvem sier at potetgull ikke kan være glamorøst?
Valgte meg en pose med Salt & Pepper, siden det var innmari lenge siden jeg hadde spist akkurat den smaken.

salt og pepper Maarud gullflak

Veldig spennende å tømme potetgullet over i skåla. Jeg valgte meg faktisk en helt gjennomsiktig bolle, selv om den er litt treig, for at jeg lettere skulle oppdage et eventuelt gullfalk. Men neida. Typisk min dårlige flaks. Det var dessverre ikke noe gull i posen min. Søørn. Men potetgullet var godt for det altså. Fikk med meg at kampanjen varer ut måneden, så det er enda fortsatt håp. 😉

salt og pepper i skål 2

Som jeg skrev i innlegget om den klassiske salte varianten (her), så har det skjedd ett eller annet med konsistensen til Maaruds potetgull etter at de tok i bruk sin nye, hemmelige teknologi. Hvert flak knaser mer, er krispere og sprøere, og på en måte mindre daft. Vet ikke helt hvordan jeg ellers skal beskrive det.
Jeg synes potetgull med salt & pepper er veldig godt de gangene jeg ikke har dipp, og denne gangen var intet unntak. Ahh, kunne nesten spist det som et måltid hadde jeg vært sulten, he-he.

salt og pepper Maarud i bolle

Jaja, det ble ikke noe flak i ekte gull på meg, men vi klarte i hverfall å spise tom bollen.

Er det noen av dere som har jaket på gullflak?

Gjenkjøp: Jada, -mange

 

6 thoughts on “Gullflak i posen fra Maarud”

  1. Åh jeg har spist mang en pose med salt og pepper potetgull altså! Har ikke funnet noe gullflak enda, men har lagt merke til at det virkelig er blitt sprøere potetgull!

  2. Enda sprøere paprikachips? Leting etter ting i posen? Nå våknet chipselskeren i meg, kjenner jeg. Pokker også at jeg sitter her med hoven kjeve som nesten ikke kan åpnes etter å ha fjernet en visdomstann!

  3. Joda, jeg har funnet gullchips. La oss si det enkelt, jeg fikk ikke med meg at det var noe gull i posen, og nå forbereder jeg søksmål mot Maarud for ødelagt tanngard.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.