Et veldig godt tilbud

Kjenner jeg blir litt skeptisk når Europris kjører slike kunstig gode tilbud som de gjør denne uken. Var det flere som bladde igjennom reklamen på mandag og fikk det med seg?
Topprisplate, Crunchy M mais og 17-mai NonStop til 10 kr stk!

Snop fra Europris katalog

Vi har jo sett det før, og vet hva det betyr. Europris kjører på med sonderangebot rett før en vare forsvinner ut av sortimentet, og restlager fra produsent eller grossist skal selges ut.

Kan det virkelig være tilfelle her? Jeg kjøper den forklaringen hva gjelder 17-mai NonStop’en. Ingen kjøper vel det nå – nå venter vi på juleutgaven. Og posene som er igjen skal sikkert selges ut før det forhåpentligvis produserer nye før neste 17. mai. Men Topprisplaten? Skal den vekk? Skrev innlegg om den i januar 2012 (her) og trodde den var kommet for å bli. Har den utspilt sin rolle allerede?
Og M’en er jo slettes ikke gammal. Den kom jo i mai! (Innlegg her) Har den virkelig ikke slått an?

Lurer fælt altså.  Skal disse produktene ut? Eller er det rett og slett bare gode tilbud av en helt annen årsak? Noen som sitter på noe info som kan deles? Hører veldig gjerne fra dere i så fall.

Og til slutt; vi lot oss selvfølgelig friste. Så nå har vi lørdagsgodt for flere uker framover. 😛

Snop fra Europris

 

12 thoughts on “Et veldig godt tilbud”

      1. Så den mais-greia i halvpriskurva på rema i dag, så da er den nok på vei ut (men der skulle de ha 22 et eller annet… Drøy pris altså…:P). Smakte den for første gang i dag. Helt grei snacks til en 10-er.;)

  1. Vi får håpe de kommer tilbake uten palmeolje;-)
    Ja takk til flere innlegg som dette (alltid interessert i å gjøre kupp)!

    1. Egentlig kan man kjøpe mer. Tror ikke de har hjemmel i noen lov til å sette slike begrensninger pr husstand. 🙂

    1. Oi var den? Ja da skal den definitivt ut. Jaja, blir spennende å se hva den erstattes med da. Kommer vel noe mer i Frydefull-serien. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.