Bamboo Volume shampoo og balsam fra Define

Det er ikke bare nye matvarer og ny godis som dukker opp i dagligvarehandelen når det er vareslipp. Butikkene har jo også mange andre produktkategorier, og jeg snuser like gjerne ivrig rundt i non-food hyllene for å se om det har dukket opp noe jeg ikke har prøvd. Og her for rundt to uker siden observerte jeg en ny variant i shampohylla på Rema; Bamboo Volume Shampoo og Balsam fra Define. Som vanlig snek jeg meg til et raskt bilde, og håpet et ingen i butikkuniform så meg.

Define på Rema

De siste årene har jeg prøvd meg gjennom mange varianter av både shampo, balsam og andre hygieneprodukter fra dagligvarebutikkene. Synes faktisk mange av dem er vel så gode som de dyre prestisjemerkene, og jeg har gradvis konkludert for meg selv med at det finnes mye bra kvalitet til en litt rimeligere penge der ute i produktjungelen. Veldig bra!

Og de nye Definevariantene måtte så klart prøves.

Define Bamboo shampo og balsam

Det sto på flasken at produktene er egnet nordisk, tynt og flatt hår, at de inneholder naturlig bambusekstrakt og at de er silikonfrie. Akkurat det med flatt hår er det vel lett for mange av oss nordboere å relatere til. Særlig i vinterhalvåret når luften er så tørr. Noen dager henger jo håret bare rett ned, og det føles som om man har gått med lue, selv om man ikke har hatt det på. Dere kjenner følelsen? Aka playmohår. Jeg har veldig typisk nordisk hår, altså veldig mange hårstrå, men hvert av disse er ganske tynne. -Og så er det er vel heller ikke til å stikke under en stol at det skjer noe med hårmanken etter to svangerskap. Noe av fylden og volumet jeg hadde før er nok lost and gode forever, uten at det er noe big deal. Men man prøver jo gjerne produkter som kan hjelpe til litt i riktig retning. Sant?

Som dere ser er både shampoen og balsamen svakt dus rosa i fargen.

Shampo:

Define Bamboo shampo

Det blir ingen bilder av meg som vasker håret altså folkens, men jeg skal fortelle dere hva jeg synes. Har nå brukt både shampoen og balsamen i rundt to uker, og det er produkter jeg gjerne kan kjøpe igjen. Shampoen er fin og glatt i konsistensen og den er veldig lett å fordele rundt i håret. Akkurat det at den er lett å fordele synes jeg er viktig, for hvis shampoen er for fast eller for seig og treig å fordele rundt, ender man opp med på ta en dæsj til fra flasken og sånn sett blir den fort udrøy i bruk. Det er heldigvis ikke noe problem med denne her. Kan jo også ta med at den dufter svakt av en slags fin renhet.

Balsam:

Define Bamboo Balsam

Balsamen har samme litt sarte rene duft, og også den var lett å fordele i håret. Akkurat balsamen kunne jeg egentlig ønsket meg bitte litt fastere i konsistensen. Den gled litt raskt mellom fingrene, så man må være litt obs når den skal fordeles. Antagelig bare en overgang og en vanesak, siden balsamen jeg brukte før jeg begynte med Define sin var en del fastere og tettere i konsistensen.

Define shampo på TV

Oppsummert føles håret både lett, luftig og glatt etter bruk. Og selv om jeg ikke har fått like flott manke som damen i TV-reklamen ↑ er jeg absolutt fornøyd. Som dere vet er jeg såpass voksen at jeg ikke tror på mirakler av noe slag, og har dermed ganske realistiske forventninger til type eksotiske ingredienser i hygieneprodukter. -Men jeg synes i hvertfall det er flott at håret ble så glatt av en shampo som ikke inneholder silikon. Tommel opp. Så får heller effekten av bambusekstraktet følge med som en bonus. 😉

Hvordan er det med dere folkens? Flere som har forsøkt denne?
Nå er jeg faktisk litt nysgjerrig – bruker dere butikkshampo eller kjøper dere i salong? Og hvorfor?

Gjenkjøp: Ja, gjerne det  

 

Alltid moro når noen små ivrige hjelpere vil bidra ved fotograferingen 😉

Define på badet

8 thoughts on “Bamboo Volume shampoo og balsam fra Define”

 1. Nå har jeg faktisk salongsjampo, men merker ikke noe særlig forskjell. Blir nok tilbake til butikksjampo, og denne prøver jeg gjerne 🙂 Synes Define har mye bra!

 2. Bruker stort sett shampoo og balsam fra butikk.
  Har frizzi hår, og selv den dyreste frisør shampoen hjelper ikke mot det, så da bruker jeg varianter fra butikk som er like «gode» 😀
  Og denne vil helt sikkert prøves.

  1. Heisann – hyggelig å høre fra deg igjen. 🙂 Det der med frizzi hår kjenner jeg til ja. Brukte en ell annen Redkenvariant som skulle hjelpe mot det en gang, men syntes nesten det ble verre. Denne her var fin. Litt tynn balsam som jeg skrev, men resulteret ble bra 🙂

 3. Jeg bruker salongprodukter fordi jeg har «sært» hår og jeg merker stor forskjell. Handler på nett hos feelunique.com da, der koster en shampo som koster 300 her godt under 200. En annen viktig faktor er at jeg bruker kun dyrevennlige produkter og de fleste dagligvareprodukter tester dessverre på dyr… Men Define er på den grønne lista ser jeg, veldig bra! Ikke umulig at jeg kommer til å prøve for moro skyld. Define er jo det beste av blligmerkene syns jeg. Selv om håret mitt foretrekker Pureology. 🙂

 4. Butikkshampoo for alle penga, har jobbet som frisør i salong, og helt ærlig er jeg ikke særlig imponert over de dyre merkene, er en shampoo jeg legger ut mer penger i, en fra Matrix Cooling mint shampoo, rett og slett fordi jeg farger håret og irriterer hodebunnen min hele tiden, så er den god å ha den roer ned rød og irritert hodebunn, så den sverger jeg til innimellom, men ellers går jeg som regel for shampoo til 20kr jeg, det er smak og behag der også, noen sverger til dyre fordi de føler det er bedre for dem.

  Må også legge til at jeg kikket etter pops sea salt i sverige, og fant dem ikke i matbutikken, var ikke innom godteributikkene, så kan hende de er der. er nok ikke lenge til jeg er over igjen, da skal se jeg en gang til for å være helt sikker.

  1. Ja titt gjerne etter igjen. En stund siden jeg har vært i Sverige nå faktisk, men det blir sikkert en tur før jul 🙂
   Og helt enig ang butikkshampo – det duger som bare det. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.