Labans Nissefest i skum og gelé fra Nidar

Denne posen har jeg gledet meg til! Det er ganske lenge siden jeg fikk tips om at den skulle komme, og i går fant jeg den endelig i butikk. Og til dere som lurer; kjøpte den på Mega i Hønefoss. 😛

Fant forresten ikke posen på hjemmesiden til Nidar enda, det er derfor jeg ikke har linket til næringsinnhold slik jeg pleier.

Labans Nissefest pose

Dette er altså en kombipose som inneholder seigmenn med julebrussmak, seigdamer med sitronsmak, reinsdyr i både skum og gele -vanilje og jordbær, skumjuletrær med pæresmak og skumsnømenn med vaniljesmak.

Labans Nissefest åpnet pose

Å beskrive smakene her er kanskje litt overflødig? Nidar pleier som regel å ha kvalitetsgodteri. Seigmannen har virkelig autentisk smak av julebrus, og reinsdyret i kombiutførelse kan man heller ikke klage på. Mjukt og ferskt, dog noe anonymt. Skumsnømennene og juletrærne var så gode at jeg skulle ønske de kom i egne poser. Så tips til dere i Nidar; lag en pose med de to + noen lyserosa skumjulenisser neste år. Jeg lover å kjøpe mange poser! Husker dere forresten posen med Labans grillkokker eller noe sånt Nidar hadde sommeren 2012? De var fantastisk gode, og snømannen her smaker akkurat som de kokkene gjorde. Synd ikke de har dukket opp flere somre! Seigdamen var det kjedeligste innslaget i posen synes jeg, Antagelig har det sammenheng med at jeg ikke er glad i snop med sitronsmak og at vi  ikke liker pupper på godteri. (Se evt. tidligere innlegg om Laban Deilige Damer her.)

Labans Nissefest

OK, det er selvfølgelig veldig søtt dette snopet her, så det er ikke så mye man orker om gangen. Som voksen I might add. Barn har visst en helt annen toleranse for den der sukkersmaken.

Synes det var litt dumt at posen jeg hadde kjøpt bare inneholdt 4 juletrær. Antar at det er litt tilfeldig hvor mye posene inneholder av hver sort, får krysse fingrene for flere trær neste gang.

Labans Nissefest i skål

Synes alltid det er gøy når det kommer egne poser med sesongsnop, og denne blir det garantert gjenkjøp av.  Som det står på posen tenker jeg den er perfekte når man skal pynte pepperkakehuset. Gleder meg!

Hva med dere? Noen andre som har sett denne og smakt?

Gjenkjøp: Ja

3 thoughts on “Labans Nissefest i skum og gelé fra Nidar”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.