Ultra matfestival 2014

I dag har vi vært på Ultras årlige matfestival på toppen av Sandvika Storsenter. Alltid moro å se og smake litt fra de ulike tilbyderne, og alltid like flaut å være vitne til hvordan noen grafser til seg det som er gratis i særs upassende mengder. Hva er det med folk? Er ikke grådighet en av de syv dødssynder?

Tok litt bilder, men hadde ikke med ordentlig kamera så det er bare mobilkvalitet. Skulle gjerne knipset mye mer, men det var så mange folk overalt at det var vanskelig å få “rene” motiver.

IMG_2126

Jammen traff jeg Danoninodinosauren med yoghurt i kurven.

dino og Ingvild-horz

Se her! Mokka & Melkesjokolade fra Nidar kommer i pose med porsjonspakninger. Perfekt til kaffen!

IMG_2044

Porsjonskartonger med juice fra The Berry Company. Denne er jo utrolig god!

IMG_2060
Ah, se så fantastisk lekker blåfarge på Lanopumpen. It’s all in the details.
Skal definitivt kjøpe en sånn når de kommer i butikk.

IMG_2100

Haustsaft fra Lerum. Smakte som mamma sin hjemmelagde.

IMG_2121

Fantastiske tomatsauser fra Superbra. De smaker så rent! Tommel opp. (Tidligere innlegg her)

IMG_2111

Serie med lekre tannbørster fra Jordan som kommer litt senere i høst.
(Og jeg fikk litt hakeslepp da Jordan-mannen fortalte at folk flest bare skifter tannbørste 2-3 ganger i året. Er det virkelig tilfelle? Her i huset skifter vi hver måned. Synes det er skikkelig ekkelt med folk som slurver med munnhygienen. Ser for meg hvilken søpledynge som strømmer ut når de åpner gapet. Isj, fram med tannbørste, tannkrem og tanntråd.)

IMG_2101

IMG_2105

IMG_2108

Smart pakke med oppdelt Salma, ponzusaus og sesamfrø.

IMG_2085

Knorr, Lipton og Hellmann’s fra Unilever.

IMG_2095

Goody Good stuff, -snop for allergikere og oss andre. Utrolig mjukt og godt!

IMG_2087

IMG_2064

Litt skuffa over at Freia bare hadde gamle produkter på standene sine. Synes de burde hatt med den nye Jelly Popp-sjokoladen.

IMG_2079

IMG_2069

IMG_2067

Crisps fra Kims

Crisps fra Kims 2

Tipper at disse små Stratosene blir en konkurrent til Freias små eventyrsjokolader.

IMG_2077

Nytt design og så vidt jeg kan se; nye Bixitsmaker.

IMG_2073-vert

Godt med litt saft etter å smakt på all den gode maten og snopet. 🙂

Zeroh saft

Og dette var bare et lite utvalg av alt vi testet i dag. Vi kommer garantert tilbake neste år.

Consuming_s

9 thoughts on “Ultra matfestival 2014”

  1. Åå så fantastisk! Jeg vil også! Jeg har ikke hatt matlyst på flere dager, men nå! Takk for flotte bilder 🙂 jeg er allerede igang med matlaging med en ivrig matlyst etter omtrent to uker uten mat. Hvordan var andepølsene?? Salma RAW med saus og sesamfrø kom ut i starten av juli, men da var det med soyasaus – ganske kjedelig igrunn, flott at de har byttet ut med Ponzusaus! Namnam! Hvordan smakte Sørlandschipsen?? Også lurte jeg på de tomatsausene, jeg er veldig glad i basilikum, men når det blir sånn på glass i ferdigsauser, har det en tendens til å få en sånn slags “te-smak”, hvis du skjønner? Tørket basilikum lagt i varmtvann, om det forklarer bedre. Er det slik med disse også, eller er det frisk urtesmak??

    1. Tomatsausene fra Superbra kan absolutt anbefales – ti ganger bedre enn f.eks Dolmio! De smaker så rent og ekte. Andepølsene smakte litt lite i grunnen, litt fett. Og de der Crispsene fra Kims minnet om noe jeg har smakt før, men klarer ikke komme på hva. Synes de var litt pappaktige altså. Uansett moro å titte rundt. 🙂

      1. Nå er jeg virkelig forvirra her…..var på Rema 1000 Ryen idag og fant uåpnede esker ved chipshylla fra Sørlandschips. Ble veldig nysgjerrig, fikk snappet med meg en med havsalt, men fikk dog med meg at den andre var med paprika. Posen er svart, matt og avlang, den med havsalt har knallgul skrift, den med paprika har rød. De er NytNorge-merket, glatte, fine, sprø flak. Men det som forvirrer meg, er….den chipsen du testet på Ultrafestivalen var jo Sørlandschips, og de het «Crisps», men dette er noe heeeelt annet fra samme produsent, bare at den heter «Krisp». Hæ? Når jeg søker på nett, finner jeg nada om det. Hva er det jeg har kjøpt med meg hjem til snaue 28kr? Har du sett det? Noen andre som har testet det??

          1. Nei men jøss, der har jeg blingsa fullstendig. Mulig postene til Kims minnet om Sørlandschips….. 😮 Ja, de var veldig gode! Ingen brune/grønne flekker, ekstra sprø flak, men tynne, ikke som vanlig Sørlandschips. Bommer du og treffer tenna, er flaken knust! Greit med salt, kunne vært litt mindre olje syns jeg, men pluss for solsikkeolje 🙂 verdt å prøve!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.