Take Away Premium Pepperoni by Big One fra Stabburet

Det har vært helg, og vi har spist pizza. 😛
Nærmere bestemt Take Away Premium Pepperoni by Big One fra Stabburet.

Take Away Pepperoni

Dette er altså siste tilskudd til Take away-serien fra Stabburet, og det første jeg la merke til var at den var mindre enn de to andre variantene som finnes fra før. (Innlegg her.) Denne var mer på størrelse med de fleste andre frossenpizzaene, f.eks en grandis, noe som passer veldig bra her i huset.
Som dere ser fulgte det med ei pakke rømmedressing også, den skulle enkelt tines i en skål lunkent vann. Liker at det er så lettvint.

Take Away Pepperoni i plast

Rikelig med fyll og tykk bunn. Lovende!

Take Away Pepperoni stekeklar

Heldigvis trengte den ikke lang steketid, den var klar på 11-12 minutter. Noe av det som irriterer meg skikkelig her i verden er frosne såkalte hurtigretter som tar forever og litt til å tilberede (les: varme opp). Når jeg velger en slik løsning er det fordi jeg vil ha mat med en gang, helst for en time siden. Bra dette her gikk raskt.

Her er det ferdigstekte resultatet, klart for innhogg!

Take Away Pepperoni ferdig

Oi sann, her var det mye god smak ja. Og masse fyll. I tillegg til de store runde pepperoniskivene, ligger det et ganske tykt lag med noe som må være små, avlange biter av pepperoni sammen med osten. Det var også bra med tomatsaus, uten at den ble for rennende. Tommel opp for blandingsforholdet, liker nemlig ikke for tørre pizzaer heller. Og når bunnen i tillegg var luftig og mjuk med ganske sprø skorpe, og osteblandingen fin og smakelig, burde det åpenbart ligge an til gjenkjøp. Men det tror jeg dessverre ikke det blir. Den var nemlig for sterk for oss. Huffda. Alt for sterk for barna, litt for sterk for meg. Klarte ikke skille ut hva som gjorde den så sterk, men vet at det ikke var de runde pepperonipølsene. Altså må det ha vært de oppdelte bitene eller noe i sausen. I hvert fall var totalen såpass sterk at jeg stadig måtte tømme vannglasset. Egentlig veldig dumt, siden denne hadde såpass perfekt størrelse for vår lille husholdning. Jeg forsøkte selvsagt å dempe det litt med rømmedressingen, men det hjalp ikke noe særlig. Mulig det hadde funket bedre med lit ren rømme på?

Take Away Pepperoni stykke

Nå er jeg ganske fintfølende for sterke krydder, så det er ikke sikkert andre synes den er så sterk som jeg synes. Smaken var jo også veldig god. Fortell meg veldig gjerne hva dere synes? Er det bare jeg som har litt pinglete gane?

Gjenkjøp: Nei

 

6 thoughts on “Take Away Premium Pepperoni by Big One fra Stabburet”

  1. Jeg liker heller ikke at pizzaen er så sterk at jeg svetter 🙂 tror jeg skal holde meg unna denne! Chili i den kanskje?

    1. Ja mulig, jeg tenkte også chili. Det sto imidlertid bare krydder på esken da jeg sjekka, men noe sterkt var det altså. Sjøl om den var veldig god 🙂

  2. Denne prøvde jeg til frokost i dag (kjempesunt, men jeg er hjemme med forkjølelse, og da er det vel lov, vel?), og det var heldigvis ikke noe særlig sterkt. Jeg er sånn som plukker av jalapenos og ikke liker mer enn bittelitt sterk mat, men ville jo prøve denne likevel. Blir nok gjenkjøp her, ja.

  3. Testet denne på sykedagen jeg også. Første gang jeg tester denne typen. Ble først og fremst skuffet over at dette stort sett var masse brød med fyll på. Hadde et lite problem med fryseren, så den ble kanskje litt ekstra tørr. For meg var den akkurat passe sterk. Men når det gjelder denne “brødpizzaen” generelt, så blir det åpenbart ikke gjenkjøp. Fryktelig dyr var den også..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.