Reese’s Nutrageous

Koste meg med denne amerikanske favoritten i helgen; Reese’s Nutrageous. Absolutt ikke et nytt produkt, men siden jeg ikke hadde smakt den før, måtte det selvsagt dokumenteres.
Reeses bar

Dette er altså en sjokolade med kjerne av peanøttsmør, så kommer et dryss ristede salte peanøtter, og herligheten er pakket inn i et tynt bånd karamell. Til slutt er det hele dekket med melkesjokolade. Puh. Og hvis dere tenker Snickers nå, så kan jeg bekrefte at ja, den gir et Snickersaktig inntrykk. Allikevel er den lettere og ikke så kompakt å bite igjennom.

Reeses åpnet

For et år siden skrev jeg om et annet Reese’s-produkt, nemlig Peanut Butter Cups. De gikk ikke helt hjem hos meg, og selv om denne sjokoladen ga meg noe av den samme følelsen likte jeg den i alle fall mye bedre enn dem. Ha, -ellers hadde jeg vel ikke spist opp hele greia så fort. 🙂 Peanøttsmaken er veldig tilstede, og det var passe mye karamell. Forresten veldig bra at peanøttene var så salte. Sjokoladen var mjuk og fin, og helheten ble ikke for massiv slik Snickers gjerne blir. Men så var det dette peanøttsmøret i midten da. For selv om det ikke var så mye av det, føltes det litt i veien. Synes det gjorde inntrykket litt tørt. Jeg liker ofte snop som smaker utenlandsk, men akkurat her ble det for fremmed. Litt for syntetisk kanskje? Vet at mange er veldig uenige med meg og bare forguuuuder disse Reesesproduktene, så da er det jo flott at de nå er tilgjengelig her i landet. Akkurat som med Hershey’s-sjokoalden jeg skrev om i forrige uke er det Lime Nordic som distribuerer dem, og de selges hos de fleste kiosker og bensinstasjonkjeder, samt Ultra og utvalgte Meny, Spar og Jokerbutikker.

Reeses oppdelt

Oppsummert en okay sjokolade, men jeg ganske usikker på gjenkjøp for egen del.
Regner imidlertid med at det er noen som lar seg friste? 😛

Gjenkjøp: Tvilsomt

Consuming

4 thoughts on “Reese’s Nutrageous”

  1. Jeg syns den er god jeg altså, og absolutt et litt mer forbrukervennlig format, i forhold til Reese’s peanutbutter Cups, med tanke på hva vi er vant til her i Norge. Jeg tror like vel det er de Cup’ene som er min favoritt i denne serien 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.