Pizzabunn Italiensk type fra Toro

Pizza blir aldri feil på en lørdag, og i går testet vi Toros nye Pizzabunn – Italiensk type.

Toro pizzabunn, italiens type

Innholdet i posen skal blandes ut med vann og olivenolje, og blir til en stor eller to mindre, runde pizzabunner. Og her er det snakk om pizzabunn av den italienske typen, altså ekstra tynn.

Mmm, det luktet nesten litt focaccia da jeg hold på å bake den sammen. -Så klart på grunn av olivenoljen.

Toro pizzabunn, italiens type åpnet

Etter at ingrediensene var blandet sammen skulle deigen hvile i 15 minutter. Så var den klar for utkjevling. Jeg laget én stor pizza denne gangen, men synes vel egentlig at italiensk pizza passer best som rund. Får evt. lage to runde neste gang.

Synes deigen var fin og smidig å jobbe med, og lett å kjevle ut. Bunnen ble faktisk veldig tynn, men heldigvis røk den ikke for det. Bra. Blir så irritert på sånne deiger som bare revner og ikke tåler at man snur dem rundt.

Toro pizzabunn, italiens type ferdig kjevlet

Så var det bare legge på fyll da. Vi brukte serranoskinke, kylling og champignon, og selvfølgelig ost på toppen. Vet at man gjerne kan legge den typen skinke på etter at pizzaen er stekt, men det funker ikke for meg. Jeg foretrekker alt fyllet stekt.

Toro pizzabunn Italiensk med fyll og saus

Toro pizzabunn Italiensk med ost og fyll

Ikke noe å si på smaken her, bunnen var riktig god den. Mener den smakte veldig likt de andre pizzabunnene fra Toro. Konsistensen var også fin, og egentlig var det litt rart at den kjentes såpss mjuk og luftig, når den var så tynn. Jeg ble kanskje litt skuffet over at den ikke var sprøere i skorpen. Hadde trodd den skulle være litt mer knasende, særlig siden den ble stekt nederst i ovnene på så mye som 275°. Jeg hadde muligens for mye fyll på helt ut i kantene. Besøket mitt mente at en annen slik ferdigbunn, en sånn man ruller ut, faktisk blir helt knasende, men side ikke alle er like opptatte av dagligvaredetaljer som meg, visste ikke vedkommende hvilket merke dette var. Uansett ikke viktig, for pizzaen vår ble riktig god den. Og det er vel egentlig vanskelig å få ordentlig knasende skorpe uten pizzasten.

Toro pizzabunn, italiens type ferdig stekt

Kan godt hende det blir gjenkjøp av denne. Kommer helt an på settingen pizzaen skal serveres i og hvem jeg skal dele med. Tusen takk for denne prøven, Toro.
Er det noen andre som har smakt?

Gjenkjøp: Ja

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.